Κεντρική NBA Διέλυσε τους Λέικερς στο L.A ο Λίλαρντ
NBA

Διέλυσε τους Λέικερς στο L.A ο Λίλαρντ

damian lillard

damian lillard

Ο Ντάμιαν Λίλαρντ με 30 πόντους οδήγησε στη νίκη το Πόρτλαντ που συνεχίζει αήττητο στη preseason. Στα υπόλοιπα ματς της χθεσινής ημέρας με νίκες συνέχισαν το Ντάλας, οι Γκρίζλις και οι Χιτ.

Ο MVP του χθεσινού ματς και σούπερ σταρ των Μπλέιζερς έκανε ότι ήθελε στο ματς, έβαλε 30 πόντους με 6/9 τρίποντα, και έδωσε ένα μάθημα στους νεαρούς παίχτες των Λέικερς για το πως πρέπει να αντιμετωπίζουν την preseason.

Ο Ράσελ ήταν πολύ άστοχος σε αυτό το ματς, τελείωσε τον αγώνα με 12 πόντους, 6/21 σουτ (0/9 τρίποντα) και μόνο μία ασίστ σε 35’26”, ενώ ήταν αυτός που έχασε και το τελευταίο σουτ στο τέλος της κανονικής διάρκειας του αγώνα με το σκορ 99-99.

Άξιοι συμπαραστάτες του Λίλαρντ, ο Χάρκλες (14 πόντοι, 7 ριμπάουντ, 3 τάπες) και ο Λέοναρντ (11 πόντοι, 6 ριμπάουντ, 1 ασίστ). Στην αντίπερα όχθη οι Κλάρκσον (15 πόντοι), Γιάνγκ (14 πόντοι) και Ράντλ (13 πόντοι, 13 ριμπάουντ) ήταν οι πρώτοι σκόρερς των Λέικερς, που είχαν πολύ καλή εμφάνιση και άφησαν κάποια ενθαρρυντικά μηνύματα για το μέλλον της ομάδας του Γουάτον.

Στα υπόλοιπα χθεσινά αποτελέσματα:
Ντάλας Μάβερικς – Οκλαχόμα Σίτυ Θάντερ 114 – 109
Μέμφις Γκίιζλις – Φιλαδέλφια 76ερς 121 – 91
Μαϊάμι Χιτ – Μπρούκλιν Νετς 121 – 100

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Αφεντικό και στο L.A οι Νάγκετς, έτοιμοι για δεύτερη σερί «σκούπα»

Οι Νάγκετς κοντά στο να… καθαρίσουν τη σειρά με τους Λέικερς. Οι Νάγκετς ήταν κυρίαρ…