Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Θα είμαστε καλύτεροι” (pics)

“Θα είμαστε καλύτεροι” (pics)

panathinaikos charalabopoulos charalampopoulos

panathinaikos-charalabopoulos-charalampopoulos

Την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και την Ούνιξ Καζάν θα συναντήσει ο Παναθηναϊκός Superfoods στο “Gomelsky Cup“, εκεί όπου ο Αργύρης Πεδουλάκης θέλει να διαπιστώσει τα βήματα προόδου που έχουν κάνει οι “πράσινοι”, λίγες ημέρες πριν ξεκινήσουν οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, καθώς επιβιβαζόταν τόνισε:
“Σιγά-σιγά  βρίσκουμε ο ένας τον άλλο και θα είμαστε καλύτεροι στη συνέχεια και στους αγώνες που έρχονται. Φυσικά μπορούμε να βελτιωθούμε και αυτά τα παιχνίδια μας βοηθούν να βρεθούμε. Το πρόγραμμα είναι έτσι όπως είναι,  δεν μπορούμε να αλλάξουμε κάτι, εμείς πρέπει να προσαρμοστούμε.”

Από την πλευρά, ο συνεργάτης του Αργύρη Πεδουλάκη, Γιώργος Βόβορας στάθηκε στη βελτίωση των “πράσινων” αλλά και την προσαρμογή του Κρις Σίνγκλετον:
“Την περασμένη εβδομάδα συμμετείχαμε σε ένα πάρα πολύ δυνατό τουρνουά, με τη συμμετοχή κορυφαίων ομάδων. Είδαμε τα λάθη μας στο βίντεο, δουλέψαμε πάνω σε αυτά. Λάθη λογικά για την περίοδο που βρισκόμαστε. Σίγουρα στα φιλικά που θα γίνουν τώρα, που είναι και εκτός έδρας και μάλιστα επιπέδου EuroLeague θα πρέπει να διορθωθούμε και να κάνουμε αυτά που έχουμε επισημάνει.

Πρέπει να προχωράμε μπροστά και να φτάσουμε στον επιθυμητό βαθμό ετοιμότητας. Σίγουρα μέσα σε μια εβδομάδα δε μπορείς να διορθώσεις τα πάντα. Ο Σίνγκλετον έχει κάνει μόλις έξι προπονήσεις, δε ξέρει ούτε τους συμπαίκτες του, αλλά κάθε μέρα γίνεται και καλύτερος. Από κει και πέρα, ο κόουτς δίνει μεγάλη έμφαση στην τακτική και με αυτά που έχουμε διορθώσει είμαι σίγουρος ότι μπορεί να μην είμαστε 100% έτοιμοι, αλλά θα είμαστε σε πολύ καλό επίπεδο.”

pao3

pao5

pao2

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παπαπέτρου: «Η σειρά ξεκινάει τώρα»

Νίκη στο Βελιγράδι, ήταν το σύνθημα από τον Ιωάννη Παπαπέτρου. Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη…