Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Ανανέωσε με χορηγό ο Ολυμπιακός

Ανανέωσε με χορηγό ο Ολυμπιακός

olympiacos

Τη συνεργασία του με την Total Hellas, του ομίλου Total Group, για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά ανακοίνωσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Η ΚΑΕ Ολυμπιακός με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την ανανέωση της χορηγικής σχέσης συνεργασίας, για 4η συνεχή χρονιά, με την Total Hellas, θυγατρική ενός από τους μεγαλύτερους ενεργειακούς ομίλους παγκοσμίως, της Total Group. Η Total Group, έχει ως κύρια δραστηριότητα στην Ελλάδα τα λιπαντικά και ψυκτικά υγρά για την αυτοκίνηση, την βιομηχανία, τα μηχανήματα έργων και την αγροτική οικονομία και χημικά για την αγροτική παραγωγή και τη βιομηχανία.

Ο εμπορικός Δ/ντης της ΚΑΕ Ολυμπιακός κ. Νίκος Λεπενιώτης δήλωσε:
“Χαιρόμαστε ιδιαίτερα για την ανανέωση αυτής της συνεργασίας με την Total Hellas, μέλος της Total Group ενός από τους μεγαλύτερους ενεργειακούς ομίλους παγκοσμίως. Η υποστήριξη των κορυφαίων εταιρειών σε παγκόσμιο επίπεδο στο κορυφαίο Ελληνικό αθλητικό brand, δείχνει την αξία και την ανταπόκριση των επιτυχιών της ομάδας του Ολυμπιακού τα τελευταία χρόνια καθώς και την αποδοτικότητα του χορηγικού προγράμματος μας. Η Τotal Hellas είναι ένα εξαιρετικός συνεργάτης και σημαντικός υποστηρικής τόσο της προσπάθειας της ομάδας μας για την κατάκτηση της κορυφής εντός του αγωνιστικού χώρου όσο και των δράσεων μας σε αθλητικό και κοινωνικό επίπεδο. Ελπίζουμε αυτή η συνεργασία να συνεχιστεί με την ίδια αποτελεσματικότητα για πολλά ακόμα χρόνια!”

H κα Ariane Vuilloud , η νέα Διευθύνων Σύμβουλος της Total Hellas από τον Σεπτέμβριο του 2016, δήλωσε για την συνεργασία:
“Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη για την ανανέωση αυτής της συνεργασίας και την στήριξη μίας μεγάλης ομάδας όπως ο Ολυμπιακός. Η χορηγική στήριξη στον Ολυμπιακό που μετρά ήδη 3 χρόνια, σε συνδυασμό με τις αθλητικές επιτυχίες της ομάδας, έχει επιφέρει σημαντικά αποτελέσματα στην αναγνωρισιμότητα της Τotal στην Ελλάδα. Είναι πολύ σημαντικό λοιπόν για την Total Hellas η συνέχιση αυτής της συνεργασίας και ευχόμαστε στον Ολυμπιακό μία χρονιά γεμάτη επιτυχίες.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Μπασκόνια – Ολυμπιακός: Με απουσίες αλλά και Κουφό στη σύνθεση

Δύσκολο έργο έχει ο Ολυμπιακός στην 27η αγωνιστική της Euroleague, καθώς αντιμετωπίζει από…