Κεντρική ΝΒΑ_ Συνεχίζεται το σήριαλ Σμιθ-Καβαλίερς

Συνεχίζεται το σήριαλ Σμιθ-Καβαλίερς

smith hawks cavs

smith-hawks-cavs

Το σήριαλ της ανανέωσης του συμβολαίου του Τζέι Αρ Σμιθ με τους Κλίβελαντ Καβαλίερς καλά κρατεί. Δυο εβδομάδες πριν την έναρξη του training camp της ομάδας, οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών δεν έχουν καρποφορήσει, με την αγωνία για το αποτέλεσμα της υπόθεσης να είναι μεγάλη.

Όπως αναφέρει διαδικτυακή εφημερίδα από το Κλίβελαντ, ο 31χρονος απαιτεί συμβόλαιο 15 εκατομμυρίων δολαρίων, πράγμα που σημαίνει ότι με την αύξηση του σάλαρι καπ από 70 σε 90 εκατομμύρια θα υπάρξει τριπλασιασμός του περσινού μισθού του.

Το θέμα των δύο πλευρών φαίνεται να κολλάει στην χρονική διάρκεια αυτής , με τους “Καβς” να προτιμούν συμβόλαιο μικρότερης συνέχειας . Ωστόσο ο Σμιθ έχει ως σύμμαχο τον Λεμπρόν Τζέιμς. Ο “βασιλιάς” έχει ταχθεί υπέρ της παραμονής του Αμερικάνου γκαρντ, πράγμα που σίγουρα θα επηρεάσει την έκβαση της υπόθεσης. Άλλωστε και ο ιδιοκτήτης του συλλόγου Νταν Γκίλμπερτ αναμένεται να βάλει το χέρι βαθιά στην τσέπη ώστε οι πρωταθλητές να παρουσιαστούν εκ τον φαβορί για τίτλο και την νέα σεζόν.

 

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε ΝΒΑ_

Δειτε επισης

Πωλήτρια σε μίνι – μάρκετ δεν αναγνώρισε τον Γιόκιτς (vid)

Πωλήτρια mini market δεν αναγνώρισε τον Γιόκιτς. Στη Βοσνία βρίσκεται ο Νίκολα Γιόκιτς κάν…