Κεντρική Basket League Κύμη Το “δώρο” της Κύμης στους παίκτες της!

Το “δώρο” της Κύμης στους παίκτες της!

Kimi

Kimi

Μια συνεργασία η οποία θα προσφέρει ασφάλεια και ταυτόχρονα άνεση στους παίκτες της Κύμης ανακοίνωσε ο σύλλογος. Η ομάδα από την Εύβοια, από την νέα χρονιά θα συνεργάζεται με εταιρία που δραστηριοποιείται σε ενοικιάσεις αυτοκινήτων. Η εταιρία θα παρέχει στους παίκτες της Κύμης αμάξια, με σκοπό να μετακινούνται με άνεση και ασφάλεια όπως αναφέρει η ανακοίνωση της διοίκησης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η ΚΑΕ ΚΥΜΗΣ SEAJETS ανακοινώνει την συνεργασία της με την ARENA CAR RENTAL A.E.

Οι παίκτες της ομάδας θα μετακινούνται με άνεση και ασφάλεια καθ΄ όλη την διάρκεια της σεζόν με τα αυτοκίνητα της εταιρείας στο πλαίσιο του υποστηρικτικού προγράμματος της ΚΑΕ με την ΑRENA για την αγωνιστική περίοδο 2016 – 2017.


Η ARENA CAR RENTAL δραστηριοποιείται 31 χρόνια στις ενοικιάσεις αυτοκινήτων και είναι μέλος του Συνδέσμου Τουριστικών Επιχειρήσεων Ενοικιάσεως Αυτοκινήτων (ΣΤΕΕΑ).

Διαθέτει πλούσια συλλογή αυτοκινήτων με την οποία έχει τη δυνατότητα να προσφέρει λύσεις σε κάθε ανάγκη που προκύπτει για την κίνηση των πελατών της.

Με στόλο αποτελούμενο από νέα μοντέλα, πολλά ειδικού τύπου αυτοκίνητα, από τις μεγαλύτερες και πιο ανεπτυγμένες αυτοκινητοβιομηχανίες.

Αυτοκίνητα που ανανεώνονται τακτικά και σε συνδυασμό με το λεπτομερή έλεγχο, αλλά και τη συνεχή συντήρηση, προσφέρουν αξιοπιστία και σιγουριά.

Η πολυετής πείρα στο χώρο, οι παρεχόμενες ευέλικτες υπηρεσίες, η συνέπεια και η άριστη ποιότητα, παράλληλα με την πλήρη ασφαλιστική κάλυψη, τις λογικές τιμές και το έμπειρο προσωπικό, εγγυώνται άψογη εξυπηρέτηση, για μια ευχάριστη και ξένοιαστη οδήγηση.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Κύμη

Δειτε επισης

Αναστέλλεται προσωρινά η λειτουργία του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης!

H Κύμη εξέδωσε ανακοίνωση, ενημερώνοντας τον κόσμο για τους λόγους που αποχωρεί από τη Bas…