Κεντρική Basket League Λαύριο Megabolt Λαύριο – Παναθηναϊκός 56-95 (pics)

Λαύριο – Παναθηναϊκός 56-95 (pics)

pao3

pao3

Τις άγριες… διαθέσεις του εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου έδειξε στο κλειστό του Λαυρίου ο Παναθηναϊκός. Η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη διέλυσε το σύνολο του Χρήστου Σερέλη με 95-56, σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας των δύο ομάδων.

Οι “πράσινοι” ήταν καταιγιστικοί από την περιφέρεια, ευστοχώντας σε 16 τρίποντα, με τον “Άρτζι” να μένει αρκετά ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του, ειδικά των νέων.

Ο Μάικ Τζέιμς έδωσε ταχύτητα κι ενέργεια στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού, ο Μπουρούσης είχε διπλό ρόλο, μιας κι εκτός από σέντερ ήταν και… πλέι μέικερ, ενώ οι Ρίβερς και Νίκολς απέδειξαν με το “καλημέρα” πόσο δεινοί σουτέρ είναι.

Ο πρώτος σημείωσε 15 πόντους με 4 τρίποντα, ενώ ο δεύτερος, ο οποίος βρίσκεται μόλις λίγες ώρες στην Ελλάδα, μέτρησε 12 πόντους με 2 τρίποντα.

Εξαιρετικοί ήταν και οι Φελντέιν (17π.) – Παππάς (14π.), ενώ δεν αγωνίστηκε ο Γκιστ, λόγω ενός ελαφριού διαστρέμματος που τον ταλαιπωρεί.

Πατώντας τέρμα το γκάζι στην επίθεση, ο Παναθηναϊκός ξέφυγε με 26 πόντους (59-33) στο πρώτο ημίχρονο, με τον Αργύρη Πεδουλάκη να δοκιμάζει και τον Νίκο Παππά στη θέση “1”. Νίκολς, Φελντέιν και Μπουρούσης “γάζωναν” από παντού την άμυνα του Λαυρίου, με τους “πράσινους” να παίζουν πολύ γρήγορο μπάσκετ.

Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε στην επανάληψη με τους “πράσινους” να κλείνουν το τρίτο δεκάλεπτο, όντας μπροστά στο σκορ με 80-43. Στην τελευταία περίοδο ο Αργύρης Πεδουλάκης έδωσε περισσότερο χρόνο συμμετοχής στους νεαρούς αθλητές (Λούντζης, Γόντικας) της ομάδας και ο αγώνας ολοκληρώθηκε με 95-56.

Τα δεκάλεπτα: 13-26, 33-59, 43-80, 56-95.
ΛΑΥΡΙΟ (Σερέλης): Γιανγκ 15 (2) , Χάμιλτον 5 (1), Πάντερ 4, Τσίρος, Ψαρόπουλος, Νικολόπουλος 2, Κακλαμανάκης 11, Γιαννακόπουλος 5, Αναγνωστάκης 3 (1), Περράκης 4, Μπέκφορντ, Κοκ 7.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Πεδουλάκης): Νίκολς 12 (2), Ρίβερς 15 (4), Τζέιμς 5, Μποχωρίδης 3, Πατ Καλάθης 3, Φώτσης 8, Παππάς 14 (2), Φελντέιν 17 (3), Χαραλαμπόπουλος 3, Γόντικας, Λούντζης, Μπουρούσης 11 (2), Νικ Καλάθης 2.

james james1 nichols2

bourousis pana

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Λαύριο Megabolt

Δειτε επισης

Παπαπέτρου: «Η σειρά ξεκινάει τώρα»

Νίκη στο Βελιγράδι, ήταν το σύνθημα από τον Ιωάννη Παπαπέτρου. Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη…