Κεντρική Ελλάδα ΟΣΕΚΑ Έκλεψαν τα καρότσια!

Έκλεψαν τα καρότσια!

dibitouzis agelos

dibitouzis-agelos

Απίστευτο, αλλά (δυστυχώς) αληθινό. Οι παίκτες της ομάδας μπάσκετ με καρότσι, Μέγας Αλέξανδρος ’94, ανακάλυψαν πριν λίγες μέρες ότι έχουν κλαπεί τα αγωνιστικά τους αμαξίδια, τα οποία φυλάσσονταν σε ένα δημοτικό σχολείο στον Εύοσμο. Οι ληστές αφαίρεσαν εννέα αγωνιστικά καρότσια και δύο δρόμου. Κι αν τα δεύτερα έχουν κάποια αξία, τα αγωνιστικά τι θα τα κάνουν;

Η οικονομική ζημιά για τον Μέγα Αλέξανδρο είναι τεράστια, καθώς κάθε καρότσι κοστίζει από 2.500 ευρώ και πάνω. Είναι και συναισθηματική, καθώς το ένα από τα καρότσια ανήκε στον Άγγελο Διμπιτούζη, με το οποίο είχε αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας, το 2004. Ανάμεσά τους και τα αμαξίδια των Ανατολίτη – Παλστανιτίδη, με τα οποία συμμετείχαν στον υπερμαραθώνιο Αθήνας – Θεσσαλονίκης και μπήκαν στο βιβλίο Γκίνες!

Να σημειώσουμε ακόμα πως οι αθλητές του Μέγα είχαν αποφασίσει να δώσουν έξι παλιά καρότσια στον Απόλλωνα Λεμεσού, προκειμένου να βοηθήσουν την προσπάθεια που γίνεται στην Κύπρο, αντί ενός μικρού ποσού, που θα τους επέτρεπε να πάρουν ένα νέο καρότσι.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε ΟΣΕΚΑ

Δειτε επισης

Επιστρέφει στα παρκέ ο Μπάνε Πρέλεβιτς

Ο Μπάνε Πρέλεβιτς φορά ξανά τα… αθλητικά του. Απίστευτο αλλά πέρα για πέρα αληθινό. Άλλωστ…