Κεντρική Basket League Κύμη Τα εισιτήρια διαρκείας της Κύμης (pic)

Τα εισιτήρια διαρκείας της Κύμης (pic)

kimi diarkeias

kimi-diarkeiasΌλα έτοιμα φαίνεται πως είναι για την πιο ιστορική στιγμή της Κύμης, αφού με σχετική ανακοίνωση έγιναν γνωστά και τα εισιτήρια διαρκείας εν όψει του νέου πρωταθλήματος στην Α1, για τη σεζόν 2016-2017.

Αναλυτικά:
“Ο Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης είναι έτοιμος να ζήσει ιστορικές στιγμές, καθώς για πρώτη φορά θα πάρει μέρος στην basket League, την μεγαλύτερη κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ! Αυτό δεν θα είχε συμβεί χωρίς την διαχρονική υποστήριξη του φίλαθλου κόσμου της ομάδας μας, που στάθηκε στο πλευρό της από την πρώτη στιγμή της δημιουργίας της. Μαζί με τους φιλάθλους μας ξεκινήσαμε το 2010, μαζί ανεβήκαμε μία μία όλες τις κατηγορίες, μαζί φτάσαμε στην Basket League!

Τώρα λοιπόν, πιο πολύ από ποτέ, θέλουμε δίπλα μας τους φιλάθλους μας για να μας βοηθήσουν να πετύχουμε τους στόχους μας! Σας καλούμε να μας εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας για τα εισιτήρια διαρκείας της σεζόν 2016/17 και να εξασφαλίσετε την δική σας θέση στους αγώνες της Basket League. Ελάτε να ζήσουμε μαζί μοναδικές στιγμές και να δούμε την Κύμη να αντιμετωπίζει τις μεγαλύτερες ελληνικές ομάδες! Η παρουσία σας θα μας δώσει την δύναμη να έχουμε μια ακόμα χρονιά γεμάτη επιτυχίες.

Οι περσινοί κάτοχοι διαρκείας θα μπορούν μέχρι τις 25/8 να ανανεώσουν το εισιτήριο τους σε προνομιακή τιμή.

Τα εισιτήρια διαρκείας 2016-2017 διακρίνονται στις παρακάτω κατηγορίες:

SEASON_TICKETS_NEW

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Κύμη

Δειτε επισης

Αναστέλλεται προσωρινά η λειτουργία του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης!

H Κύμη εξέδωσε ανακοίνωση, ενημερώνοντας τον κόσμο για τους λόγους που αποχωρεί από τη Bas…