Κεντρική Ασίστ Bomba “Τρελαίνουν” κόσμο Φώτης και Βαγγέλης Μαλέλης!

“Τρελαίνουν” κόσμο Φώτης και Βαγγέλης Μαλέλης!

fotis vaggelis malelis

fotis-vaggelis-malelis

Αποτελούν δύο από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού μπάσκετ. Τους γνωρίσαμε (κυρίως) με την παρουσία τους στην ΑΕΚ, όμως πλέον για αυτούς μιλάει η Αμερική και όχι μόνο για τα επιτεύγματά τους εντός παρκέ, αλλά και για τις ακαδημαϊκές τους βλέψεις.

Ο λόγος για τα αδέρφια Μαλέλη, Φώτη και Βαγγέλη, που την περασμένη σεζόν είχαν μια εξαιρετική παρουσία στο ACD academy με μ.ο 15 πόντους και 8 ριμπάουντ και 12 πόντους και 6 ριμπάουντ αντίστοιχα. Φυσικά οι εξαιρετικές τους εμφανίσεις δεν έμειναν απαρατήρητες.

Αμφότεροι υπέγραψαν στο Saint Thomas University με υποτροφία, που αγωνίζεται στην κατηγορία NAIA D1. Ο ίδιος ο προπονητής της ομάδας, P.Gayle, τόνισε ότι περιμένει πολλά από τα δύο αδέρφια, καθώς πιστεύει ότι με σωστή δουλειά προμηνύεται λαμπρό μέλλον.

Τελευταίο, αλλά όχι έσχατο, και οι δύο αθλητές είχαν επιλεγεί απο την Florida elit, με τον ύψους 2,05 μ., Φώτη, να αναδεικνύεται και MVP σε ένα από τα τουρνουά που συμμετείχαν. Η φωτογραφία παρακάτω είναι από τη βράβευση του νεαρού άσσου και αποδεικνύει το τι θα επακολουθήσει…

Πλέον, ο Φώτης και ο Βαγγέλης βρίσκονται στην Ελλάδα για να φορτίσουν τις μπαταρίες τους, χωρίς όμως να αφήνουν πίσω τη φυσική τους κατάσταση. Προπονούνται καθημερινά με personal trainer για να είναι πανέτοιμοι σε αγωνιστικό, αλλά και ακαδημαϊκό επίπεδο.

fotis-malelis-mvp

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Bomba

Δειτε επισης

Κύπελλο Ελλάδας: Αυτή την Κούπα ποιος θα τη σηκώσει;

Αυτό το Κύπελλο ποιος θα το χαρεί; Μπορεί να είναι άραγε μια γιορτή; Ποιος δε θα το ήθελε!…