Κεντρική Α1 Κύμη Συνάντηση Θεοδώρου με ΔΟΑΠΠΕΧ

Συνάντηση Θεοδώρου με ΔΟΑΠΠΕΧ

DOAPPEX-Theodorou

Συνάντηση είχε χθες (06/07) ο πρόεδρος της Κύμης, Αλέξανδρος Θεοδώρου, με τα μέλη του Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ, για να συζητήσει για την προσωρινή μεταφορά της ομάδας στη Χαλκίδα, έως ότου φτιαχτεί το κλειστό “Νίκος Μαρίνος“.

Αναλύτικά:
Την Τετάρτη 6 Ιουλίου ο πρόεδρος του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης κ. Αλέξανδρος Θεοδώρου συναντήθηκε με εκπροσώπους του Δημοτικού Οργανισμού Άθλησης, Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Χαλκίδας (Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ) και συζήτησε μαζί τους την συνεργασία των δύο πλευρών ενόψει της αγωνιστικής σεζόν 2015/16. Το παρών έδωσαν η πρόεδρος του Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ. κ. Λίλιαν Ζλακώνη, ο αντιπρόεδρος κ. Κώστας Αναγνωστάκης, ο διευθυντής κ. Φώτης Γκούνης, η προϊσταμένη του αθλητικού τμήματος κ. Έφη Μαύρου, ενώ τον Γυμναστικό Σύλλογο Κύμης εκπροσώπησε εκτός από τον κ. Θεοδώρου και ο υπεύθυνος marketing κ. Γιώργος Μαυρίκης

Η συνάντηση έγινε μέσα σε ιδιαιτέρως φιλικό και ευχάριστο κλίμα, με την συζήτηση να είναι εξαιρετικά εποικοδομητική για το μέλλον. Ως γνωστόν ο ΓΣ Κύμης θα φιλοξενηθεί στην Χαλκίδα στην αρχή της φετινής σεζόν, μέχρι να πραγματοποιηθούν οι απαραίτητες εργασίες στο κλειστό Γυμναστήριο Κύμης «Νίκος Μαρίνος» και να μπορέσει να γυρίσει στην φυσική του έδρα. Η κυρία Ζλακώνη ξενάγησε τον κύριο Θεοδώρου στις εγκαταστάσεις του κλειστού Γυμναστηρίου Κανήθου «Τάσος Καμπούρης», γήπεδο το οποίο θα φιλοξενεί πλέον την ομάδα της Κύμης. Ο Κ. Θεοδώρου έμεινε απολύτως ευχαριστημένος από την υποδοχή και από την ξενάγηση, ενώ διαπίστωσε από κοντά ότι ολόκληρη η πόλη της Χαλκίδας είναι έτοιμη να «αγκαλιάσει» τον Γυμναστικό Σύλλογο Κύμης και να στηρίξει την προσπάθεια του στην Basket League.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Κύμη

Δειτε επισης

Αναστέλλεται προσωρινά η λειτουργία του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης!

H Κύμη εξέδωσε ανακοίνωση, ενημερώνοντας τον κόσμο για τους λόγους που αποχωρεί από τη Bas…