Κεντρική Ασίστ Shadow Try outs από την Ολυμπιάδα Παπάγου

Try outs από την Ολυμπιάδα Παπάγου

try-outs olympiada papagou

Ανοιχτή πρόσκληση σε νεαρούς αθλητές  (έτος γέννησης 2001/02) για την στελέχωση του αγωνιστικού τμήματος Παιδικό Α΄ ΕΣΚΑ και με έτος γέννησης 2000 για το Εφηβικό Β΄ ΕΣΚΑ, απευθύνει η Ολυμπιάδα Παπάγου με επίσημη ανακοίνωσή της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Ο ΑΣ Ολυμπιάδα Παπάγου απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση σε αθλητές μπάσκετ με έτος γέννησης 2001 και 2002 για την στελέχωση του αγωνιστικού τμήματος Παιδικό Α΄ ΕΣΚΑ και με έτος γέννησης 2000 για το Εφηβικό Β΄ ΕΣΚΑ.

Με τις δοκιμαστικές προπονήσεις-TRYOUTS, ο σύλλογος μας θα προσπαθήσει να βρει παίκτες που θα μπορούσαν να γεμίσουν τα ρόστερ αυτών των τμημάτων για την αθλητική περίοδο 2016-17.

Μέσα από αυτή τη διαδικασία δίνεται η δυνατότητα και στους αθλητές να γνωρίσουν από κοντά την μπασκετική οικογένεια της Ολυμπιάδας Παπάγου, τους συντελεστές, τις συνθήκες δουλειάς, τους προπονητές, αλλά και να έχουν μια δια ζώσης εμπειρία για να διαπιστώσουν τη φιλοσοφία του συλλόγου.

Τα Tryouts θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 11 και Κυριακή 12 Ιουνίου στις 19:00 στο Κλειστό Γήπεδο Παπάγου (Νευροκοπίου 2-4).

Πληροφορίες:

email: info@olympias-papagou.gr

6977 203 652 – Coach Χρήστος Σγουρίτσας

6977 077 900 – Team Manager Κώστας Κώτσης

www.olympias-papagou.gr”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

«Ganon Baker series»: Συνεχίζεται με τη θρυλική Nancy Lieberman!

Ο Ganon Baker σήμερα μας αποκαλύπτει, τη σχέση του με το γυναικείο μπάσκετ. «Μόλις παρέλαβ…