Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Το συγκινητικό μήνυμα του Μπουρούση (pic)

Το συγκινητικό μήνυμα του Μπουρούση (pic)

zisis spanoulis bourousis hellas2

zisis-spanoulis-bourousis-hellas2Ο Γιάννης Μπουρούσης έστειλε -μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Instagram- ένα συγκινητικό μήνυμα για την Εθνική του 1987, τη χρυσή κορυφή του 2005 κι εκείνο το “Ελλάς“, που μπορεί να φωνάζουν 12 παίκτες, αλλά αγγίζει τις καρδιές εκατομμυρίων ανθρώπων“.

Αναλυτικά:

“Κάποτε ανέβηκαν στην κορυφή κι έδειξαν σε εμάς πως γίνεται, πως αν πιστεύεις, μπορείς να τα καταφέρεις, πως δεν υπάρχει “μικρός” και “μεγάλος” στον αθλητισμό. Ακολουθήσαμε τον δικό τους δρόμο και φτάσαμε κι εμείς στη δική μας κορυφή, με την ίδια αγάπη για το μπάσκετ, για τη χώρα μας, για την Εθνική Ομάδα, που μας οδήγησε όλα αυτά τα καλοκαίρια να ενώνουμε τα χέρια στο κέντρο του γηπέδου και να φωνάζουμε “Ελλάς!“, με όλη τη δύναμη όχι της φωνής, αλλά της ψυχής μας.

Το μεγάλο μας όνειρο και “θέλω” είναι να ακολουθήσουν αυτόν τον ίδιο δρόμο και τα παιδιά που έρχονται, τα παιδιά που θα ακολουθήσουν. Θέλουμε κάποια στιγμή να γίνουμε εμείς μάρτυρες του δικού τους χορού, όταν θα βάζουν τα χέρια ο ένας στον ώμο του άλλου στο κέντρο κάποιου γηπέδου…

Γιατί τίποτα δεν συγκρίνεται με αυτό το “Ελλάς“, που μπορεί να φωνάζουν 12 παίκτες, αλλά αγγίζει τις καρδιές εκατομμυρίων ανθρώπων…”.

A photo posted by @bourou9 on

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Προολυμπιακό Τουρνουά : Συνεχίζεται η διάθεση εισιτηρίων!

Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για το Προολυμπιακό Τουρνουά. Οι μέρες για το Προολ…