Κεντρική Ελλάδα Εθνικές “Μπορούμε να πετύχουμε τον στόχο”

“Μπορούμε να πετύχουμε τον στόχο”

gogo stamati

gogo stamatiΗ Εθνική Νέων Γυναικών μετρά δύο ήττες σε ισάριθμες αναμετρήσεις στο τουρνουά “Prague Open 2016”, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος (Α’ Κατηγορία, 09-17/07, Πορτογαλία). Η ομάδα της Ελένης Καφαντάρη έχει ρεπό σήμερα (23/06) και θα ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της αύριο (24/06), αντιμετωπίζοντας τη Σουηδία (14:00).

Στο μεταξύ, η Γωγώ Σταμάτη τόνισε πως η “γαλανόλευκη” θα βελτιώνεται παιχνίδι με το παιχνίδι και θα πετύχει τον στόχο της στην επερχόμενη διοργάνωση.

Αναλυτικά:

“Ακόμα δεν έχουμε δεθεί σαν ομάδα. Υπάρχει, όμως, διάθεση και φάνηκε στα μέχρι τώρα φιλικά, που έχουμε δώσει στην Πράγα. Προσπαθήσαμε και στα δύο ματς να πιέσουμε και να τα γυρίσουμε. Θέλουμε δουλειά στην πίεση και πρέπει να δουλέψουμε πολύ σε αυτό το κομμάτι.

Πιστεύω ότι παιχνίδι με το παιχνίδι θα γινόμαστε καλύτερες και θα δέσουμε σαν σύνολο. Το καλό είναι ότι δεν έχουμε τραυματισμούς, υπάρχει διάθεση κι ενέργεια απ’ όλες τις αθλήτριες. Θέλουμε να πάμε καλύτερα στα φιλικά κι οι προσπάθειές μας να ανταμειφθούν”.

Αναφορικά με τη συμμετοχή της Εθνικής Νέων Γυναικών στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Πορτογαλίας: “Οι περισσότερες παίκτριες είμαστε από πέρυσι στην Εθνική Νέων Γυναικών, με εξαίρεση κάποιες προσθήκες. Η ομάδα μπορεί να πετύχει τον στόχο της και γιατί όχι, να κάνει και κάτι καλύτερο από την παραμονή στην Α’ Κατηγορία.

Έχουμε δύσκολες ομάδες να αντιμετωπίσουμε στο Ευρωπαϊκό, αλλά, αν δουλέψουμε πολύ στα κομμάτια που έχουμε αδυναμίες, μπορούμε να δείξουμε αυτό που αξίζουμε. Έχουμε ακόμη χρόνο για σκληρή δουλειά, ως τις 9 του Ιουλίου, που αρχίζουν οι επίσημες υποχρεώσεις μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Προολυμπιακό Τουρνουά : Συνεχίζεται η διάθεση εισιτηρίων!

Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για το Προολυμπιακό Τουρνουά. Οι μέρες για το Προολ…