Κεντρική Basket League ΑΕΚ Μήνυμα με… νόημα

Μήνυμα με… νόημα

nikolaou aek

nikolaou-aek

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε την φετινή χρονιά καταλαμβάνοντας την 3η θέση στο πρωτάθλημα της Basket League και ήδη σχεδιάζει τα πλάνα της για τη νέα αγωνιστική περίοδο με στόχο το βήμα παραπάνω. Όμως, εκτός από το μέλλον, οι “κιτρινόμαυροι” κοιτούν και το παρελθόν, με τον ίδιο τον Μάκη Αγγελόπουλο να ασχολείται με την διατήρηση και καταγραφή της ένδοξης ιστορίας του “Δικεφάλου”.

Ένα από τα πολλά μέτωπα που είναι ανοιχτά για την ΑΕΚ είναι αυτό των χαμένων τροπαίων. Η ΚΑΕ ΑΕΚ είχε ενημερώσει πριν από λίγο καιρό ότι όσα κύπελλα χάθηκαν αντικαταστάθηκαν, ενώ παράλληλα έγινε γνωστό ότι κατατέθηκε επίσημο αίτημα στον πρώην ισχυρό άνδρα της “Ένωσης”, Γιάννη Φιλίππου, να παραδώσει τα τρόπαια που κατέκτησε η “Βασίλισσα” επί δικής του θητείας (Κύπελλο Ελλάδος 2000, Κύπελλο Σαπόρτα 2000, Κύπελλο Ελλάδος 2001, Πρωτάθλημα Ελλάδος 2002).

Έτσι, ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΚΑΕ και πλέον και επικεφαλής των Τμημάτων Υποδομής της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, Γιώργος Νικολάου, με αφορμή την επέτειο του τελευταίου Πρωταθλήματος ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook μία φωτογραφία από τους πανηγυρισμούς του τίτλου του 2002. Σε αυτήν εμφανίζεται ο Μιχάλης Κακιούζης με το τρόπαιο ανά χείρας το οποίο και δεν έχει παραδοθεί ακόμα στην ΚΑΕ.

Σαν σήμερα… Αυτό το Τρόπαιο του 2002 να (ξανα)έβλεπα στα Γραφεία της ΚΑΕ και τι στον κόσμο… Ακόμα (τον) περιμένουμε. Ακόμα…“, έγραψε με νόημα ο Γιώργος Νικολάου που τόσο ο ίδιος όσο και όλη η οικογένεια της ΑΕΚ περιμένουν την ύστατη κίνηση του Γιάννη Φιλίππου. Να παραδώσει όπως οφείλει τα 4 τρόπαια στην ιστορική ΚΑΕ.

  • Καρδίτσα - ΑΕΚ

    Καρδίτσα – ΑΕΚ 81-79

    Φινάλε με χαμόγελο για την Καρδίτσα Ντέρμπι ως το τέλος στην Καρδίτσα, με την ομάδα του Νί…
  • ΑΕΚ γήπεδο

    ΑΕΚ: Για προβοκάτσια κάνει λόγο η ΚΑΕ

    Ανακοίνωση για την τιμωρία στο BCL με τον Προμηθέα έβγαλε η ΚΑΕ ΑΕΚ. Με ανακοίνωση η ΚΑΕ Α…
  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Ναν: «Yπήρξαν κάποια αμφισβητούμενα σφυρίγματα»

Στα αμφισβητούμενα σφυρίγματα στάθηκε ο Κέντρικ Ναν. Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από τη Μακάμπ…