Κεντρική Basket League ΑΕΚ Ο Νικολάου στα Τμήματα Υποδομής

Ο Νικολάου στα Τμήματα Υποδομής

nikolaou aek

nikolaou-aek

“Στρατιώτης” της ΑΕΚ εδώ και χρόνια. “Ιδιότητα”, που άφηνε στην άκρη, ως μάχιμος ρεπόρτερ. Ο “δικός μας” Γιώργος Νικολάου προσκλήθηκε και αποδέχτηκε να επιστρέψει στο μετερίζι του επικεφαλής των Τμημάτων Υποδομής της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ.

Εννοείται διατηρώντας τη θέση του στην Διεύθυνση Επικοινωνίας της ΚΑΕ ΑΕΚ, με τις πληροφορίες να αναφέρουν, ότι θα είναι ουσιαστικά ο “εν λευκώ” εκπρόσωπος των Μάκη Αγγελόπουλου-Ντράγκαν Σάκοτα στη “Μάνα ΑΕΚ”. Αυτό επιβάλλει το πλάνο Αγγελόπουλου-ΚΑΕ για τις Ακαδημίες, όπως θα αποδειχθεί στη συνέχεια.

Η ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ:

“Η διοίκηση της ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει, ότι επιστρέφει στα αναπτυξιακά κλιμάκια Καλαθοσφαίρισης του συλλόγου ο Γιώργος Νικολάου.
Με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, το οποίο συνεδρίασε στις 30/05/2016, oρίζεται (Διοικητικός) υπεύθυνος των Τμημάτων Υποδομής Kαλαθοσφαίρισης της Ερασιτεχνικής και εκπρόσωπος στην ΑΕΚ B.C. ο κ. Νικολάου.

Ο έγκριτος δημοσιογράφος από τον Σεπτέμβριο του 2014 εκτελεί (και) καθήκοντα διευθυντή Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε. στην ΑΕΚ Β.C. Έφοροι των Τμημάτων Υποδομής ορίζονται οι Ευάγγελος Δερμανούτσος και Νικόλαος Ραυτογιάννης“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νάνσυ Μητσοστέργιου
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…