Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ “Λαγός” στιφάδο

“Λαγός” στιφάδο

labropoulos sokratis

labropoulos-sokratis

Ήταν Μαρτίου όταν χαρακτηρίσαμε “λαγό του Κωστή” (όπου Κωστής ο κ. Ζομπανάκης) τον Σωκράτη Λαμπρόπουλο. Χρειάστηκε να περάσουν αρκετοί μήνες, να προσπαθήσει ο εκτελών (ανωνύμως, φυσικά) χρέη εκπροσώπου Τύπου του να κάνει το “άσπρο μαύρο“, για να αποδειχθεί του λόγου μας το αληθές.

Με την προθεσμία να εκπνέει την Πέμπτη ο κ. Λαμπρόπουλος δεν δείχνει διατεθειμένος να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία του ΕΣΑΚΕ. Βλέπετε, δεν πήρε εντέλει το “χρίσμα“, καθώς η αθέατη πλευρά της ΕΟΚ και η… φωνή της στη λίγκα (ο Κωστής Ζομπανάκης), είδαν ότι δεν τραβάει. Το ποιος θα σταθεί απέναντι στον Γιώργο Χαλβατζάκη είναι λίγο πολύ γνωστό, αλλά θα το συζητήσουμε από τη στιγμή που θα ανακοινώσει επίσημα την υποψηφιότητά του. Και θα έχουμε πολλά να γράψουμε…

Ο κ. Λαμπρόπουλος μπορεί να αυτοπροβλήθηκε για ένα εξάμηνο ως λύση για τον ΕΣΑΚΕ, μπορεί να ενδύθηκε το κοστούμι του προέδρου (φαρδύ του έπεσε), όμως εντέλει μοιάζει χαρούμενος με τη θέση του νομικού συμβούλου. Κι αναρωτιόμαστε, αφού αυτό ήθελε από την αρχή, προς τι όλος ο θόρυβος;

Το σχήμα μοιάζει έτοιμο, με τον κ. Ζομπανάκη να είναι ο “σκιώδης πρόεδρος“, τον υποψήφιο να… προεδρεύει (ο άνθρωπος δεν έχει εκφράσει ποτέ άποψη για τα ζητήματα που αφορούν το πρωτάθλημα της Α1), τον Γιάννη Τάρκα να αναλαμβάνει το κομμάτι του μάρκετινγκ και τον Σωκράτη Λαμπρόπουλο να γίνεται από “λαγός“, νομικός σύμβουλος.
Υπάρχει μια μικρή λεπτομέρεια (δεν τη λες):

Οι εκπρόσωποι των ΚΑΕ θα τους γυρίσουν την πλάτη. Γιατί δεν θέλουν ούτε αυτοπροσώπως τον Λαμπρόπουλο, ούτε τον αντ’ αυτού, με τον Σωκράτη σε ρόλο… δεύτερο.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Θεωρώ πως θα έχουμε τον Παπανικολάου στα επόμενα παιχνίδια»

Στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε η  Μπαρτσελονα το ματς, αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώ…