Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ Ο “λαγός” του Κωστή!

Ο “λαγός” του Κωστή!

labropoulos sokratis

labropoulos-sokratis

Η προσπάθεια να υπάρξει αντίπαλο δέος απέναντι στον πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ, Γιώργο Χαλβατζάκη, δεν σταματά. Δεν σταματά στην περίπτωση του Γιώργου Μαμαλάκη, ο οποίος είχε κατεβεί απέναντί του στις εκλογές και καταποντίστηκε. Από την ίδια… μήτρα (Ρέθυμνο) προέρχεται -κατά πάσα πιθανότητα- και ο επόμενος αντίπαλος, ο οποίος αφού έβγαλε κι έκαψε ένα χαρτί, ετοιμάζεται να παίξει το δικό του.

Μέχρι πρότινος το όνομα που κυκλοφορούσε στα δημοσιογραφικά στέκια (και όχι μόνο) ήταν αυτό του δικηγόρου Σωκράτη Λαμπρόπουλου, ο οποίος προαλείφονταν για να τεθεί αντίπαλος του νυν προέδρου του ΕΣΑΚΕ, στις εκλογές του καλοκαιριού. Μάλιστα, ο δικηγόρος που έγινε γνωστός στο μπάσκετ από την ενασχόλησή του με την ΑΕΚ, είχε αρχίσει τις επαφές με ανθρώπους του χώρου, προκειμένου να γνωστοποιήσει την επικείμενη κάθοδό του.

Αυτός που τον… στήριζε ήταν ο Κωστής Ζομπανάκης, ο οποίος κατέχει το 10% των μετοχών του Ρεθύμνου. Στην πραγματικότητα, όμως, τον χρησιμοποίησε ως… λαγό, προκειμένου να τον κάψει και να βγει αυτός μπροστά. Από χθες, ο Κρητικός παράγοντας ακολουθεί αυτόνομη γραμμή καθόδου, παραμερίζοντας (αδόκιμος ο όρος, καθώς δεν ανακοινώθηκε ποτέ επισήμως η κάθοδός του) τον μέχρι πρότινος συμπαίκτη του.

Ο Σωκράτης Λαμπρόπουλος φαίνεται πως έπαιξε τον ρόλο του και τώρα αποσύρεται, προκειμένου να… κάνει παιχνίδι ο Ζομπανάκης. Σημειώστε ότι ο Κωστής ήταν πίσω και από τον Γιώργο Μαμαλάκη (συνεργάτης του ήταν, άλλωστε), που όμως δεν κατόρθωσε να κερδίσει τον Γιώργο Χαλβατζάκη. Το αποτέλεσμα ήταν ο κ. Μαμαλάκης να εξαφανιστεί από τα κοινά του αθλήματος…

Φαίνεται πως ο Κωστής Ζομπανάκης βαρέθηκε να είναι πίσω από τις κουρτίνες και βγαίνει μπροστά στο ανοιχτό γήπεδο. Αφού πρώτα, ο εφευρέτης του Freddoccino, κέρασε πικρό καφέ τον συμπαίκτη του. Όσο για τον Σωκράτη Λαμπρόπουλο, φαίνεται πως θα εξαφανιστεί με την ίδια ταχύτητα με την οποία εμφανίστηκε. Ως μια… ματαιωμένη υποψηφιότητα, που ποτέ δεν έφτασε στη θέση του διεκδικητή.

Πηγή: Sportdog

  • Σλούκας, Παπανικολάου, Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός

    Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 77-71

    Νίκησε ο Παναθηναϊκός με… απόφαση Σλούκα. Τραγική η διαιτησία. Σ’ ένα ματς με διαφορετική …
  • ΑΕΚ - Λαύριο

    ΑΕΚ – Λαύριο 100-67

    Επιβλητική ΑΕΚ, ξέσπασε στο Λαύριο. Στην καλύτερη φετινή εμφάνισή της η ΑΕΚ Betsson μετέτρ…
  • Μαρούσι - Απόλλων Πάτρας

    Μαρούσι – Απόλλων Πάτρας 77-73

    Τα βρήκε σκούρα, αλλά συνέχισε νικηφόρα το Μαρούσι Το Μαρούσι είχε φτάσει στο +20 απέναντι…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Σλούκας: «Παίξαμε έξυπνα, δεν ήταν αδιάφορο παιχνίδι»

Στη σημασία της αναμέτρησης στάθηκε ο Κώστας Σλούκας. Ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός έδωσ…