Κεντρική Διεθνή “Διέλυσε” τη Λαμποράλ (vid)

“Διέλυσε” τη Λαμποράλ (vid)

perperoglou

perperoglouΗ Μπαρτσελόνα, ούσα ανώτερη καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, συνέτριψε 85-63 τη Λαμποράλ Κούτσα στη Βιτόρια, έκανε το 3-1 στη σειρά και προκρίθηκε στους τελικούς της ACB, όπου θα αντιμετωπίσει -με πλεονέκτημα έδρας- τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι Καταλανοί μετέτρεψαν σε παράσταση για ένα ρόλο το τέταρτο παιχνίδι, διατηρώντας τον απόλυτο έλεγχο από την αρχή έως το τέλος. Ο Άντε Τόμιτς αποτέλεσε την αιχμή του δόρατος για την ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ, ολοκληρώνοντας το ματς με 15 πόντους και 11 ριμπάουντ (6 επιθετικά).

Άξιοι συμπαραστάτες του, δε, ήταν οι Μπραντ Όλεσον (12 πόντοι) και Τόμας Σατοράνσκι (11 πόντοι). Ο Στράτος Περπέρογλου “έγραψε” 5 πόντους (1/3 δίποντα, 1/2 τρίποντα), 2 ριμπάουντ και 1 ασίστ σε περίπου 19 λεπτά συμμετοχής, με τον Αλεξάντερ Βεζένκοβ να προσθέτει 4 πόντους (2/3 δίποντα, 0/1 τρίποντο), 2 ριμπάουντ κι ισάριθμες τελικές πάσες σε 18:18.

Σε ό,τι αφορά στους Βάσκους, οι οποίοι παρουσιάσθηκαν κατώτεροι των περιστάσεων, αλλά αποθεώθηκαν από τους φιλάθλους τους για την καταπληκτική σεζόν, ο Κιμ Τιγί πέτυχε 13 πόντους, όντας ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του.

Ο Γιάννης Μπουρούσης, από την πλευρά του, μέτρησε μόλις 5 πόντους (1/6 δίποντα, 0/1 τρίποντο, 3/3 βολές), 11 ριμπάουντ και 2 ασίστ σε 20:48.

Τα δεκάλεπτα: 14-24, 31-47, 48-66, 63-85.

Στο μεταξύ, ο Όλεσον πέτυχε ένα απίθανο τρίποντο πίσω από το κέντρο στο τέλος της τρίτης περιόδου

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…