Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Θα επιστρέψουμε στη Βιτόρια”

“Θα επιστρέψουμε στη Βιτόρια”

djordjevic

djordjevicΟ Σάσα Τζόρτζεβιτς, ύστερα από το τέλος της δεύτερης αναμέτρησης με τη Λαμποράλ Κούτσα, εξέφρασε την πεποίθησή του πως οι “πράσινοι” θα επιστρέψουν στη Βιτόρια.

Αναλυτικά όσα υποστήριξε:

“Υπήρχαν πολλά “επεισόδια” στα οποία μπορούμε να σταθούμε, αλλά ως επαγγελματίας αυτό που πρέπει να πω πρώτα είναι “συγχαρητήρια” στη Λαμποράλ Κούτσα. Έχουν δύο πολύ καλούς χειριστές της μπάλας (σ.σ. Τζέιμς και Άνταμς), αυτοί έκαναν τη διαφορά απόψε και δύο ημέρες νωρίτερα. Προχθές σας είπα ότι θα ήμασταν πολύ καλύτεροι στο δεύτερο παιχνίδι, κι αυτό κάναμε. Παλέψαμε για να πάρουμε τη νίκη και να “σπάσουμε” την έδρα της Λαμποράλ Κούτσα”.

Για τη “φύση” του αγώνα: “Διαλέξαμε να τον πάμε στα φάουλ και στο σκληρό παιχνίδι. Δεν μου άρεσαν κάποια σφυρίγματα. Δεν είναι δικαιολογία αυτό, αλλά θα μπορούσαμε να έχουμε καλύτερη αντιμετώπιση από τους διαιτητές. Η πρόθεσή μου είναι να παλέψουμε και να το ξεπεράσουμε. Θα πάμε τώρα στο ΟΑΚΑ και θα σκεφτούμε όσα κάναμε λάθος για να τα διορθώσουμε. Ελπίζω να σας δω όλους ξανά. Πείτε με αλαζόνα, αλλά θα σας ξαναδώ”!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 77-69 (vid)

Η Μπαρτσελόνα το 1-1, ο Ολυμπιακός το πάνω χέρι. Ήταν πολύ καλό για να είναι αληθινό. Ο Ολ…