Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Ο Παναθηναϊκός θα παίξει με περισσότερη ενέργεια”

“Ο Παναθηναϊκός θα παίξει με περισσότερη ενέργεια”

233036

bertans-laboral-kutxa-real-madridΗ Λαμποράλ Κούτσα νίκησε σχετικά εύκολα τον Παναθηναϊκό στο πρώτο παιχνίδι, ωστόσο, σύμφωνα με τον Νταβίς Μπερτάνς, η δεύτερη αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων, η οποία θα διεξαχθεί αύριο (15/04, 21:45), θα είναι διαφορετική. Ο 23χρονος Λετονός άσος τόνισε πως οι “πράσινοι” θα παίξουν με περισσότερη ενέργεια.

“Μετά την ήττα, ο Παναθηναϊκός θα έρθει με περισσότερη ενέργεια σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι”. Προσέθεσε, δε, ότι: “Ύστερα από εδώ θα πάμε στην Αθήνα, όπου εκεί τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα. Η αλήθεια είναι ότι έχουμε καλές πιθανότητες από τη στιγμή που νικήσαμε στο πρώτο παιχνίδι. Τώρα έχουμε το επόμενο ματς, που ξέρουμε ότι δεν θα είναι εύκολο.

Όταν θα αρχίσει το ματς, θα πρέπει να μπούμε δυνατά κι επιθετικά. Το “κλειδί”, για να πάρουμε ξανά τη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό είναι το ίδιο με το πρώτο παιχνίδι. Η καλή άμυνα. Στο πρώτο ματς ήμασταν καλοί στην άμυνα και τα 40 λεπτά“.

Για το μαρκάρισμα στον Ραντούλιτσα: “Θα πρέπει να βοηθήσουμε περισσότερο τους ψηλούς μας στην άμυνα. Στο πρώτο παιχνίδι παίξαμε περισσότερο ένας με έναν. Εγώ κάνω τη δουλειά μου στο παρκέ και κάνω ό,τι μου πει ο προπονητής στην άμυνα και την επίθεση”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 77-69 (vid)

Η Μπαρτσελόνα το 1-1, ο Ολυμπιακός το πάνω χέρι. Ήταν πολύ καλό για να είναι αληθινό. Ο Ολ…