Κεντρική Διεθνή Ο Μρστιτς αποθέωσε τον Παναθηναϊκό

Ο Μρστιτς αποθέωσε τον Παναθηναϊκό

Veljko Mrsic

Veljko MrsicΟ Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει, την Πέμπτη (04/02, 20:00), την Τσεντεβίτα στην Κροατία, στο πλαίσιο της έκτης αγωνιστικής του Τοπ-16 της Ευρωλίγκα. Ο τεχνικός της προσεχούς αντιπάλου του “Τριφυλλιού”, Βέλικο Μρστιτς, μάλιστα, αποθέωσε τους “Πράσινους”.

Ο Παναθηναϊκός είναι η πιο επιτυχημένη ομάδα της τελευταίας 10ετίας στην Ευρώπη. Ξέρουμε το επίπεδο του ελληνικού μπάσκετ σε συλλογικό κι εθνικό επίπεδο. Γνωρίζουμε, επίσης, το πώς παίζουν. Πρόκειται για μία πολύ συμπαγή ομάδα, με εξαιρετική άμυνα, χαμηλό σκοράρισμα και θα ‘ναι ενδιαφέρον να δούμε πώς θα εμφανιστούμε υπό αυτές τις συνθήκες” τόνισε, αρχικά, ο 45χρονος κόουτς στον τοπικό Τύπο.

Προσέθεσε, δε, ότι: “Ο Καλάθης είναι πολύ σημαντικός, ενώ υπάρχει κι ο Φελντέιν στη θέση “2”. Στη ρακέτα υπάρχουν ο Ραντούλιτσα κι ο Φώτσης, ο Πάβλοβιτς στο “3” μαζί με τον Γιάνκοβιτς κι είναι όλοι τους καλοί παίκτες. Ωστόσο, κι εμείς διαθέτουμε καλούς παίκτες. Παίζουμε στο Τοπ-16 και, μάλιστα, εντός έδρας. Πρέπει, έτσι, να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…