Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Είμαστε διαφορετική ομάδα”

“Είμαστε διαφορετική ομάδα”

djordjevic

djordjevicΟ Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει, αύριο (25/02, 21:15), τη Φενέρμπαχτσε, στο πλαίσιο της 8ης “στροφής” του Τοπ-16 της Ευρωλίγκα. Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς τόνισε στη Media Day πως τα ριμπάουντ κι η άμυνα θα διαδραματίσουν πολύ σημαντικό ρόλο.

Υπογράμμισε, δε, ότι το “Τριφύλλι” είναι πλέον μία διαφορετική ομάδα εν συγκρίσει με το ματς του πρώτου γύρου.

Αναλυτικά:

“Θα παίξουν ρόλο οι μικρές λεπτομέρειες. Πρόκειται για ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι. Τα ριμπάουντ, οι βοήθειες, η άμυνα και τα καλά σκριν θα παίξουν σημαντικό ρόλο.

Ορισμένοι από τους παίκτες των δύο ομάδων δεν θα αγωνισθούν. Από την πλευρά μας, θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις. Στόχος αποτελεί να πάρουμε τα ριμπάουντ, να παίξουμε δυνατή άμυνα και καλό πικ εν’ ρολ. Είχαμε την ευκαιρία στην Κωνσταντινούπολη, δεν ξεκινήσαμε καλά, αλλά επανήλθαμε κάποιες φορές. Παίξαμε για 30 λεπτά καλά, αν επαναλάβουμε το ίδιο πράγμα κι εδώ, θα έχουμε καλές πιθανότητες.

Η “Φενέρ” είναι μία πολύ καλή ομάδα. Διαθέτει πολλούς παίκτες με εμπειρία από το ΝΒΑ κι από την Ευρωλίγκα. Έχουν, επίσης, αθλητικούς παίκτες με γρήγορα πόδια και σε αυτόν τον τομέα είναι, αν όχι πρώτοι, ανάμεσα στους τρεις πρώτους.

Πιστεύω ότι κανείς δεν θα μας απαγορεύσει να ονειρευόμαστε μία καλή πορεία. Τα επόμενα επτά παιχνίδια είναι πολύ σημαντικά, έχουμε τις πιθανότητές μας κι εξαρτάται από εμάς. Είμαστε μία διαφορετική ομάδα, έχουν επιστρέψει κάποιοι παίκτες και θα έχουμε την απαιτούμενη ενέργεια”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Τουρκική Ομοσπονδία: «Καταδικάζουμε τις απειλές εναντίον του Αταμάν»

Πήρε θέση η τουρκική Ομοσπονδία για τα υβριστικά συνθήματα εναντίον του Αταμάν. Η σειρά με…