Κεντρική Ελλάδα ΣΕΠΚ Δικαιολόγησε την παράλειψη του ο ΣΕΠΚ

Δικαιολόγησε την παράλειψη του ο ΣΕΠΚ

pegasus LARGE t 1041 106368046

dimitris-itoudis-nick-galisΟ ΣΕΠΚ βράβευσε τους καλύτερους προπονητές της σεζόν 2014-2015 παραλείποντας τον Δημήτρη Ιτούδη. Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης με ανακοίνωση του επεσήμανε αργότερα πως υπάρχει μέριμνα έτσι ώστε ο κόουτς Ιτούδης να λάβει το βραβείο του και πως η μη αναφορά του αποτελεί λάθος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης επιθυμεί να τονίσει ότι λόγω παράλειψης δεν αναφέρθηκε η επιτυχία του Δημήτρη Ιτούδη για την κατάκτηση της VTB League στα πλαίσια των βραβεύσεων κατά τη διάρκειας της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας την περασμένη Κυριακή (7/2). Ο ΣΕΠΚ έχει ήδη μεριμνήσει ώστε ο προπονητής της ΤΣΣΚΑ να λάβει το βραβείο για την νέα επιτυχία στην καριέρα του.

Ο Δημήτρης Ιτούδης αποτελεί ένα από τα εξέχοντα μέλη του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίριση, έχει βραβευτεί στο παρελθόν για την επιτυχημένη θητεία του στον Παναθηναϊκό, ενώ παράλληλα έχει τιμήσει τον ΣΕΠΚ με την αποδοχή της πρόσκλησης για να μιλήσει σε Διεθνές Σεμινάριο.
Το ότι δεν αναφέρθηκε το όνομα του αποτελεί παράλειψη του Συνδέσμου και δεν μειώνει σε τίποτα ούτε την μεγάλη επιτυχία που σημείωσε με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας την περασμένη σεζόν, ούτε το γεγονός ότι όλα αυτά τα χρόνια διαφημίζει με τον καλύτερο τρόπο τους Έλληνες προπονητές και το επίπεδο τους.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χρήστος Κολλάρος
Περισσότερα σε ΣΕΠΚ

Δειτε επισης

Σύνδεσμος Προπονητών: Επιβεβαιώνει για Βασίλη Σπανούλη

Ήμασταν οι ΜΟΝΟΙ, που θίξαμε το θέμα Σπανούλη. Όχι γιατί μας ενοχλεί που ένας από τους μεγ…