Κεντρική Ελλάδα ΣΕΠΚ Παράλειψη από τον ΣΕΠΚ

Παράλειψη από τον ΣΕΠΚ

pegasus LARGE t 1041 106368046

dimitris-itoudis-nick-galisΟ Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης βράβευσε τους διακριθέντες τεχνικούς για τη σεζόν 2014-’15, στο πλαίσιο της κοπής της πίτας του. Ο ΣΕΠΚ, εντούτοις, παρέλειψε να τιμήσει τον Δημήτρη Ιτούδη, ο οποίος οδήγησε την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στην κατάκτηση της VTB League.

Ο 45χρονος κόουτς, μάλιστα, είχε αναδειχθεί προπονητής της χρονιάς στη Λίγκα, με την “ομάδα του στρατού” να έχει την καλύτερη άμυνα. Συν τοις άλλοις, οι Ρώσοι συμμετείχαν στο φάιναλ-φορ της Μαδρίτης, ωστόσο, ο ΣΕΠΚ δεν φαίνεται να… “συγκινήθηκε” ιδιαίτερα από όλα αυτά.

Οι τεχνικοί, που βραβεύθηκαν για τις επιτυχίες τους στο εξωτερικό, ήταν οι εξής: Βασίλης Φραγκιάς (χρυσό στους Αγώνες των Αραβικών Κρατών με την Εθνική Κατάρ), Στέργιος Κουφός (Πρωταθλητής Κατάρ και Παναραβικών Αγώνων με την Αλ Ραγιάν) και Γιώργος Κετσελίδης (Πρωταθλητής Κύπρου με την Πετρολίνα ΑΕΚ Λάρνακας).

Επίσης, οι Τζώρτζης Δικαιουλάκος (κατάκτηση Σούπερ Καπ Γυναικών Τουρκίας με τη Φενέρμπαχτσε), Γιώργος Σκροπολίθας (2η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ενόπλων Δυνάμεων) και Λευτέρης Σούμποτιτς (Πρωταθλητής Λιβάνου με την Αλ Ριάντ).

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε ΣΕΠΚ

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…