No sponsors (vid)

No sponsors - Γιώργος Κογκαλίδης

no-sponsors-active-member

Γιώργος ΚογκαλίδηςΗ καταξίωση για έναν δημοσιογράφο είναι να παρακολουθούν τη δουλειά του. Πόσο μάλλον να δηλώνει μια ολόκληρη Διοικούσα Επιτροπή Γυναικείου Μπάσκετ ότι είναι… “φανατικοί αναγνώστες“. Ευχαριστώ προκαταβολικά για την τιμή, όπως και για την προσφώνηση “Αγαπητέ φίλε Γιώργο“.

Ο Αθηναϊκός, λοιπόν, με τίμησε προσωπικά, παραθέτοντας όλα τα τελευταία άρθρα μου, που αφορούν στην ομάδα και τις διοικητικές επιλογές (δείτε εδώ), θέλοντας να απαντήσουν σε αυτό που έγραψα (δείτε εδώ). Κι είναι αλήθεια πως διαβάζοντάς τα (με απόσταση χρόνου πλέον) θαρρώ ότι είναι το ένα πιο σωστό από το άλλο. Τελικά καλά γράφω…

Εκείνο που με μπέρδεψε λιγάκι (και συγνώμη για το “επί προσωπικού“, αλλά δεν είμαι από εκείνους που δεν απαντούν) είναι η σύνδεση της δικής μου αξιοπιστίας, με την πρόσφατη φωτογραφία των αδερφών Ντάνων με τον Σταύρο Γκαρανέ. Θεωρούν πως οι όποιες τοποθετήσεις μου πρέπει να συνάδουν με τις κινήσεις των αδερφικών μου φίλων, Σωτήρη και Γιάννη Ντάνου; Και πως οφείλουν οι “Σουηδοί” να αποκηρύξουν τον Γκαρανέ, επειδή το έκαναν οι νυν διοικούντες τον Αθηναϊκό.

Γιατί άραγε τους κάνει εντύπωση; Ο τωρινός χορηγός της ομάδας (Κώστας Πετρόπουλος) υπήρξε πρόεδρος τη “χρυσή εποχή” (του Νίκου Χαρδαλιά), συνδετικός κρίκος την εποχή των Σουηδών του “πριν” με το “μετά” και πλέον χρηματοδότης της ομάδας.

Φαίνεται πως στα χνάρια του βαδίζει και ο Σταύρος Γκαρανές, που εξακολουθεί να διατηρεί φιλικές σχέσεις με τους Ντάνους, αλλά αλήθεια δεν αντιλαμβάνομαι γιατί πρέπει να απολογηθεί κάποιος (πόσο μάλλον εγώ) γι’ αυτό. Μήπως δεν έτρεχε να τους συναντήσει ο Μανώλης Τσαγκαράκης; Μήπως δεν ήταν έτοιμος το καλοκαίρι, μαζί με τον Γαβρίλο Καλογερόπουλο να ταξιδέψουν στη Στοκχόλμη, για να τους πείσουν να μείνουν;

Για την ουσία τώρα, όσον αφορά στο τελευταίο μου κομμάτι, δεν διαπιστώσατε κι εσείς… πλήρη ταύτιση των λεγομένων του Γαβρίλου Καλογερόπουλου (τον γνωρίζεις κόουτς τον Γκαρανέ;), με την ανακοίνωση της ομάδας; Δεν έχει πλάκα; Εγώ το βρήκα διασκεδαστικό, όπως και το να δημοσιεύεται η ανακοίνωση πρώτα στα “ξένα” site και μετά στον επίσημο διαδικτυακό τόπο της ομάδας. Μεγάλη πρεμούρα, ή κάποιος άργησε;

Αντεύχομαι, καλές γιορτές, περισσότερες επιτυχίες στο 2016 και να συνεχίσουν να υπηρετούν τα… φιλαράκια μου με αυταπάρνηση τον ερασιτεχνικό αθλητισμό. Μακριά από ανθρώπους που θέλουν να προβάλλουν τις εταιρίες τους μέσα από την ομάδα και να διατηρήσουν έτσι όμορφο το site (και το γήπεδο, και τις εμφανίσεις) χωρίς σπόνσορες.

Υ.Γ.: Η φωτογραφία είναι από τους αγαπημένους μου Active Member. Κι ένα από τα ομορφότερα τραγούδια τους. Δεν έχει σχέση με το θέμα, αλλά ακούγεται ευχάριστα:

kogas1010@gmail.com

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Κογκαλίδης

Δειτε επισης

Σλούκας: «Παίξαμε έξυπνα, δεν ήταν αδιάφορο παιχνίδι»

Στη σημασία της αναμέτρησης στάθηκε ο Κώστας Σλούκας. Ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός έδωσ…