Κεντρική Ελλάδα ΟΣΕΚΑ Νίκη για Δωδεκάνησο και ΠΑΣΚΑ

Νίκη για Δωδεκάνησο και ΠΑΣΚΑ

atlas paska final15

atlas-paska-final15

Ο ΠΑΣΚΑ Ελληνικά Πετρέλαια επικράτησε 55-41 του Άτλα, στο πρώτο παιχνίδι των τελικών του 18ου Πανελλήνιου πρωταθλήματοςτης ΟΣΕΚΚ, που διεξάγονται στο Μετς. Ο Γιώργος Μακρής με 38 πόντους οδήγησε τον ΠΑΣΚΑ στη νίκη, απέναντι σε μια ομάδα που ξεκίνησε με αξιώσεις το ματς αλλά η εμπειρία του αντιπάλου του, δεν της επέτρεψε να διεκδικήσει το θετικό αποτέλεσμα.

dodekanisos-aris1

Πιο δύσκολα απ’ ότι περίμενε κανείς η Δωδεκάνησος πέτυχε την πρώτη της νίκη στο φάιναλ φορ. Ο Άρης, εξαιρετικά αξιόμαχος, έμεινε στη διεκδίκηση της νίκης μέχρι το τέλος της αναμέτρησης, που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον της. Ο Παππάς ήταν ο κορυφαίος του γηπέδου, ενώ ο Βλαστός ήταν πρώτος σκόρερ των ηττημένων.

Με αυτό το ματς ολοκληρώθηκε η πρώτη από τις τρεις ημέρες του φάιναλ φορ του πρωταθλήματος, που διεξάγεται στο κλειστό του Μετς.

Διαιτητές: Παυλόπουλος – Αρτεμάκη.
Τα δεκάλεπτα: 14-13, 23-36, 35-47, 41-55.
Άτλας (Ζώτος): Νικιντουμάνα 2, Ζώης, Κωνσταντινόπουλος Α.4, Αδαμόπουλος 3, Κότσαρης 14, Χαλδαίος, Βάσσης 12, Ζαφειρόπουλος, Χριστοδούλου 6, Σπάθης, Κωνσταντινόπουλος Β.
ΠΑΣΚΑ Ελληνικά Πετρέλαια (Χρόνης – Παππάς): Βατικιώτης, Σγαρδέλης, Μυρωνάκης, Διαμαντής, Γκοτζαράι, Κουνιάς 2, Παπαστάμος 4, Μακρής 38, Ντομγκιόνη 11.

Διαιτητές: Σέρρας – Αποστολίδης.
Τα δεκάλεπτα: 13-08, 24-18, 35-29, 50-41.
Δωδεκάνησος (Ευσταθίου): Χαρτερός, Μιχαήλου 10, Χαμάντι 12, Ζαραγκότας, Χατζηδημητρίου 6, Δαούλας, Βασιλέβ, Παππάς 22, Στυλιανακάκης.
Άρης (Χατζηζωγίδου): Παντελίδης, Παπαδόπουλος, Μαλτάς 2, Καλογιάννης 2, Χρυσοβέργης 6, Τσιντάρης 9, Οικονόμου 8, Συμεωνίδης, Βλαστός 14.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΟΣΕΚΑ

Δειτε επισης

Επιστρέφει στα παρκέ ο Μπάνε Πρέλεβιτς

Ο Μπάνε Πρέλεβιτς φορά ξανά τα… αθλητικά του. Απίστευτο αλλά πέρα για πέρα αληθινό. Άλλωστ…