Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Μας πείραξε ο αποκλεισμός”

“Μας πείραξε ο αποκλεισμός”

dragan sakota

dragan sakotaΟ Ντράγκαν Σάκοτα υποστήριξε στη συνέντευξη Τύπου πως -αναμφίβολα- η ήττα από τον Άρη έχει “ταρακουνήσει” την ομάδα. Σε ό,τι αφορά, δε, στη σημερινή νικηφόρα αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΟΚ, ο τεχνικός της ΑΕΚ απέδωσε τη νίκη στην πολύ καλή αμυντική λειτουργία.

“Η πρεμιέρα πάντα έχει άγχος. Εμάς μας πείραξε η ήττα από τον Άρη. Κακά τα ψέματα, είχαμε δώσει μεγάλη σημασία στο Κύπελλο. Αλλάξαμε πολλά σχέδια, την τελευταία στιγμή, λόγω των προβλημάτων μας (σ.σ.: τραυματισμοί). Ξεκινά ένα πρωτάθλημα με πολλές φιλοδοξίες για εμάς. Πάντα θα υπάρχει πίεση όταν είσαι στην ΑΕΚ.

Δεν είχαμε επιθετικές λύσεις και μας βοήθησε πολύ η άμυνα. Έτσι, κερδίσαμε. Μπήκαμε λάθος στον ρυθμό του ΠΑΟΚ. Με τις αλλαγές μας, καταφέραμε και περιορίσαμε τα σουτ του ΠΑΟΚ, ο Βασιλειάδης είναι παίκτης μεγάλης κλάσης και το έδειξε. Μας βοήθησε πολύ ο κόσμος, μας έδωσε δύναμη” υπογράμμισε ο 63χρονος προπονητής.

Αναφορικά με την παρουσία του Ουόρεν: “Όταν είμαστε όλοι μαζί είναι διαφορετικά. Τώρα περιμένει κι ο ίδιος να κάνει περισσότερα. Εμείς φέραμε έναν πλέι μέικερ σκόρερ, όχι για να δημιουργήσει. Σίγουρα, περιμένουμε πολλά, όπως κι από τον Κάρτερ. Ήταν πολύ καλός ο Ουόρεν στην προετοιμασία”.

Σχετικά με τον Χέρστον: “Κι εδώ ισχύει το πρόβλημα με τις απουσίες. Το αποτελεσματικό παιχνίδι του είναι στη ρακέτα. Όλοι τον κλείνανε και δεν μπορούσε να πασάρει και να απειλήσει. Ήταν περιορισμένο το παιχνίδι του. Τον επηρέασε αυτό”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Για προβοκάτσια κάνει λόγο η ΚΑΕ

Ανακοίνωση για την τιμωρία στο BCL με τον Προμηθέα έβγαλε η ΚΑΕ ΑΕΚ. Με ανακοίνωση η ΚΑΕ Α…