Κεντρική Ελλάδα Συνέντευξη “Λίγοι τον ξέρουν…”

“Λίγοι τον ξέρουν…”

Ilias Theodoridis Rethimno

Ilias Theodoridis-Rethimno

Ο Ηλίας Θεοδωρίδης μιλά αποκλειστικά στο eBasket.gr για την νέα πρόκληση που του δίνεται στην αρχή της επαγγελματικής του καριέρας να αγωνιστεί με τα χρώματα του Ρέθυμνο Cretan Kings. Ο νεαρός guard που αποκτήθηκε από την ομάδα του Ηρακλείου, σίγουρα ήρθε για να μείνει καθώς μέσα από την σκληρή δουλειά και τα πρώτα δείγματα γραφής που έχει δώσει φαίνεται πώς λίγοι τον ξέρουν αλλά σίγουρα πολλοί θα τον μάθουν στον άμεσο μέλλον. Ο πολλά υποσχόμενος άσος, δεν ξέχασε την παλιά του ομάδα και ευχαριστεί τους ανθρώπους του Ηρακλείου για ότι έκαναν τόσα χρόνια, ενώ, τους εύχεται και καλή επιτυχία.

Αναλυτικά:
Από το Ηράκλειο της Β εθνικής στα σαλόνια της Α1 και το Ρέθυμνο Cretan Kings. Ένα μεγάλο βήμα πλέον στην επαγγελματική σου καριέρα. Ποιοι οι στόχοι σου και πόσο δύσκολο είναι να το διαχειριστείς όλο αυτό: “Είναι σίγουρα ένα πολύ μεγάλο άλμα από την Β εθνική στην Α1, είναι διαφορετικό το επίπεδο. Δουλεύουν επαγγελματικά σε όλους τους τομείς και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στο σύλλογο. Έχουμε πολύ καλούς προπονητές και είμαι ιδιαίτερα τυχερός που έχω αυτούς τους συμπαίκτες που μέσα από την βοήθεια τους και την προσωπική μου σκληρή δουλειά πιστεύω θα γίνω καλύτερος και θα βοηθήσω την ομάδα μου, όποτε μου ζητηθεί”.

Η ομάδα σε εμπιστεύτηκε και σου δίνει την ευκαιρία να αναδείξεις το ταλέντο σου και τις ικανότητες σου στα παρκέ της Α1, πόσο έτοιμος πιστεύεις ότι μπορείς να είσαι και να τους αποδείξεις ότι έκαναν τη σωστή επιλογή στο πρόσωπό σου: “Εγώ προσωπικά δεν έχω άγχος και το μόνο που έχω να πώ είναι ότι μέσα από σκληρή δουλειά θα προσπαθήσω να εξελιχθώ και να γίνω όσο το δυνατόν καλύτερος παίκτης. Θα ακούω τους προπονητές μου και μέσα από την συλλογική αλλά και ατομική δουλειά θα έρθει η εξέλιξη και θέλω να πιστεύω πως θα τους δικαιώσω για την επιλογή τους”.

Ilias Theodoridis-Rethimno1

Το καλοκαίρι όντας μέσα στην καλύτερη πεντάδα του πρωταθλήματος εφήβων έφτασε μια ανάσα από το να αγωνιστείς με το εθνόσημο στο στήθος στου πανευρωπαϊκό τουρνουά των Εφήβων που έγινε στο Βόλο. Τι γεύση σου αφήνει αυτό; Δεν μου αφήνει καμία δυσάρεστη γεύση το γεγονός ότι κόπηκα από την Εθνική ομάδα των εφήβων. Ίσα-ίσα με κάνει να θέλω να δουλέψω ακόμα περισσότερο και πιστεύω ότι με την βοήθεια των προπονητών και των γυμναστών μου στην ομάδα του Ρεθύμνου να καταφέρω του χρόνου να πάρω αυτό το οποίο δεν κατάφερα φέτος. Σίγουρα η επιλογή του προπονητή είναι “απολύτως σεβαστή” και σίγουρα μέσα από την σκληρή δουλειά θέλω να καταφέρω, αρχικά να βοηθήσω την ομάδα μου και μετά να καταφέρω να αγωνιστώ με το εθνόσημο στο στήθος”.

Ποιος είναι ο λόγος που παρά το γεγονός ότι πολλές ομάδες ενδιαφέρθηκαν για σένα εσύ κατέληξες στους Cretan Kings: Ήταν η ομάδα που με ήθελε περισσότερο, με προσέγγισαν με τον καλύτερο τρόπο και το ήθελα και εγώ, γιατί ξέρω ότι δουλεύουν με τον καλύτερο τρόπο και πάρα πολύ επαγγελματικά. Και πιστεύω ότι θα δικαιωθώ για αυτήν μου την επιλογή.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αντώνης Νταλιάνης
Περισσότερα σε Συνέντευξη

Δειτε επισης

Ο Κόμπι Καρλ μιλά στο ebasket

Μεγάλη ήταν η προσέλευση των προπονητών που βρέθηκαν τα περασμένο Σαββατοκύριακο στο κλεισ…