Κεντρική Ελλάδα Συνέντευξη “Είμαστε έτοιμοι”

“Είμαστε έτοιμοι”

pelekanos cupkovic aris media day

pelekanos-cupkovic-aris-media-day

Επέστρεψε για να ενσιχύσει την προσπάθεια του Άρη να επιστρέψει στην ελίτ. Είναι αγαπητός από όλους τους φιλάθλους, ενώ ως γνωστόν ο ηγετικός του χαρακτήρας του επιτρέπει να σηκώνει την ομάδα στους ώμους του.

Ο λόγος για τον Μιχάλη Πελεκάνο. Ο έμπειρος γκαρντ, επέστρεψε στον Άρη και μίλησε στο eBasket για το “θεό του πολέμου”, τον αγώνα με την ΑΕΚ, αλλά και το δεύτερο σερί ντέρμπι, με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα μας δήλωσε ο Μιχάλης Πελεκάνος:
Ήρθα σε μία ομάδα εντελώς διαφορετική. Όλα έχουν αλλάξει τελείως, γεγονός πολύ καλό για τον Άρη. Μαζί με την Ευρώπη ξέρουμε ότι η χρονιά θα γίνει πιο δύσκολη, όμως αν έχουμε υγεία όλα θα τα καταφέρουμε“.

Για τον αγώνα με την ΑΕΚ: “Είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο και δυνατό παιχνίδι. Πιστεύω ότι είμαστε όμως έτοιμοι για να ανταποκριθούμε σε αυτό. Θεωρώ ότι όλα θα πάνε καλά“.

Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που ακολουθεί: “Το “καλό” είναι ότι πετυχαίνουμε τον Παναθηναϊκό στην αρχή. Οι ομάδες δεν είναι έτοιμες ακόμα, επομένως αυτό βοηθάει. Εμείς έτσι θα μπούμε μέσα στο γήπεδο να κάνουμε αυτό που ξέρουμε. Θα μπούμε για να κερδίσουμε“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Συνέντευξη

Δειτε επισης

Ο Κόμπι Καρλ μιλά στο ebasket

Μεγάλη ήταν η προσέλευση των προπονητών που βρέθηκαν τα περασμένο Σαββατοκύριακο στο κλεισ…