Κεντρική Ελλάδα Συνέντευξη “Επιτυχημένοι παντού”

“Επιτυχημένοι παντού”

Aris Okaro White Harris Delinikolas Media Day1

Aris-Okaro White-Harris Delinikolas-Media Day1

Είναι από τους παίκτες που μπορούν να ξεσηκώσουν το κοινό με μία τους κίνηση. Δείχνει συνειδητοποιημένος για τους στόχους της ομάδας, ενώ ο Δημήτρης Πρίφτης τον εμπιστεύεται με… κλειστά μάτια.

Ο λόγος για τον Οκάρο Ουάιτ, που μίλησε στο eBasket στην Media Day του Άρη. Ο άσσος των “κιτρινόμαυρων”, δήλωσε ανυπόμονος για τα μεγάλα παιχνίδια που έρχονται, ενώ υπογράμμισε ότι είναι θετικό ότι ο Άρης θα αγωνιστεί στην Ευρώπη. Τέλος, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους οπαδούς του Άρη τους οποίους χαρακτήρισε “φοβερούς“.

Αναλυτικά όσα μας δήλωσε ο Οκάρο Ουάιτ:
Για τη σεζόν που ξεκινά με τον Άρη: “Νομίζω ότι ο Σύλλογος έκανε εξαιρετική δουλειά. Έχουν έρθει πολύ καλοί παίκτες και έγινε ένα πολύ δυνατό γκρουπ. Περιμένουμε να πετύχουμε μεγάλα πράγματα και ανυπομονούμε για το πρώτο παιχνίδι να δείξουμε τι μπορούμε“.

Για το πως αισθάνεται για το πρώτο επίσημο παιχνίδι που είναι ντέρμπι: “Αισθάνομαι τέλεια. Όταν πιστεύεις στον εαυτό σου και έχεις αυτοπεποίθηση θες να παίξεις με τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα. Οπότε τους περιμένουμε να παίξουν όσο καλύτερα μπορούν και να παίξουμε και μεις όσο καλύτερα μπορούμε“.

Για το ότι ο Άρης επιστρέφει στην Ευρώπη: “Είναι πολύ καλό. Είναι ο δεύτερος μου χρόνος ως επαγγελματίας και είναι σημαντικές οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Είναι δύσκολα αυτά τα παιχνίδια. Θα είμαστε προετοιμασμένοι και θέλουμε να δείξουμε σε όλους ότι μπορούμε να είμαστε επιτυχημένοι τόσο στην Ευρώπη όσο και στην Ελλάδα“.

Για τον κόσμο του Άρη: “Είναι φοβεροί. Στο Nick Galis Cup τους είδα και ξέρω ότι δεν είναι μόνο αυτοί. Είναι πιστοί στην ομάδα“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Συνέντευξη

Δειτε επισης

Ο Κόμπι Καρλ μιλά στο ebasket

Μεγάλη ήταν η προσέλευση των προπονητών που βρέθηκαν τα περασμένο Σαββατοκύριακο στο κλεισ…