Κεντρική Ελλάδα Συνέντευξη “Αγαπώ την ομάδα”

“Αγαπώ την ομάδα”

charalampopoulos media day

charalampopoulos -media day

Η Media Day του Παναθηναϊκού πραγματοποιήθηκε σήμερα στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων και το eBasket.gr δεν θα μπορούσε να μη δώσει το “παρών”.

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, αν και είναι μόλις 18 χρονών αποτελεί βασικό μέλος της ομάδας και φέτος διανύει τον τέταρτο χρόνο του στο “τριφύλλι” και όπως τόνισε ο ίδιος, μιλώντας στο eBasket.gr, την νιώθει σαν οικογένεια: “Είναι πολύ καλό για μένα γιατί με στηρίζουν όλοι στην ομάδα αυτή, νιώθω πολύ καλά. Αγαπάω αυτή την ομάδα πλέον, είμαι μέλος της. Είμαστε μια οικογένεια, θέλω να μείνω και τα υπόλοιπα χρόνια εδώ“.

Ο ανανεωμένος Παναθηναϊκός του Σάσα Τζόρτζεβιτς με τις προσθήκες των Νικ Καλάθη, Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, Τζέιμς Φελντέιν, Όγκνιεν Κούζμιτς και Αλεξάντερ Πάβλοβιτς στοχεύει σε υψηλά πράγματα και φέτος με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο να δηλώνει πως: “Είναι μια καινούργια χρονιά με καινούργια πρόσωπα, μια νέα ομάδα. Πάμε για το καλύτερο, οι στόχοι είναι ίδιοι κάθε χρόνο, οπότε ελπίζουμε πως θα τα καταφέρουμε”.

Όσον αφορά στο παιχνίδι της Πέμπτης με τον Ολυμπιακό για τα προημιτελικά του Κυπέλλου ο 18χρονος φόργουορντ δήλωσε: “Είναι ένα παιχνίδι κλασικό. Ξέρουμε τι γίνεται στα ντέρμπι αυτά. Ο δικός μας στόχος είναι να παίξουμε όσο πιο δυνατά μπορούμε και από εκεί και πέρα σίγουρα θα έχουμε ένα θετικό αποτέλεσμα“.

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος φυσικά δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί τόσο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Βόλου -και στο χρυσό μετάλλιο- όσο και στο Παγκόσμιο.

“Όλα αυτά που ζήσαμε ήταν φοβερές εμπειρίες και πολύ ωραίες αναμνήσεις που θα κρατήσω για καιρό. Σίγουρα όλα αυτά θα μου μείνουν αξέχαστα για όλη μου τη ζωή, αλλά αυτά δυστυχώς τελειώσανε. Τώρα είμαστε στον Παναθηναϊκό και πρέπει να παλέψουμε για τους στόχους μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νάνσυ Μητσοστέργιου
Περισσότερα σε Συνέντευξη

Δειτε επισης

Ο Κόμπι Καρλ μιλά στο ebasket

Μεγάλη ήταν η προσέλευση των προπονητών που βρέθηκαν τα περασμένο Σαββατοκύριακο στο κλεισ…