Κεντρική Ασίστ Shadow Το σπίτι των ονείρων μας

Το σπίτι των ονείρων μας

basket home1

basket-home1

Η ζωή, λένε, είναι ένα παιχνίδι, ωστόσο, το μπάσκετ είναι σοβαρή υπόθεση και, όπως σας πληροφορήσαμε πριν από λίγες ημέρες, ορισμένοι συνάνθρωποί μας έχουν προχωρήσει την αγάπη τους για το άθλημα ένα βήμα παραπέρα. Δεν αποτελεί, άλλωστε, συνηθισμένο φαινόμενο να διαμορφώνει κανείς το σπίτι του, αλά γήπεδο μπάσκετ.

Η εικόνα, λοιπόν, είναι χαρακτηριστική και -αναμφίβολα- πρόκειται για μία ωραία κατάσταση. Ο θόρυβος, από τη μία πλευρά, ενδεχομένως να εκνευρίζει τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας, εντούτοις, υπάρχουν κι αρκετά θετικά στοιχεία. Είχαμε παραθέσει ορισμένα στο προηγούμενο άρθρο και, τώρα, θα επιχειρήσουμε να τα εξειδικεύσουμε.

“Τα λόγια δεν σημαίνουν απολύτως τίποτα αν δεν τα υποστηρίξεις με απόδοση και σκληρή δουλειά” υπογράμμισε -σε παλαιότερη συνέντευξή του- ο Μάικλ Τζόρνταν. Επομένως, αν ασχολείσαι με το μπάσκετ κι έχεις σκοπό να εξελιχθείς, μπορείς -μετά ή προτού την προπόνηση- να εξασκείσαι και στο σπίτι. Αν, πάλι, το κάνεις και δεν βλέπεις αποτελέσματα, θυμήσου ξανά τα λόγια του “αέρινου”:

Αστόχησα σε περισσότερα από 9.000 σουτ στην καριέρα μου. Σε 26 αγώνες, με εμπιστεύθηκαν για να πάρω το σουτ της τελευταίας στιγμής κι εγώ το έχασα. Απέτυχα ξανά και ξανά. Γι’ αυτό και τα κατάφερα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τιμά τον Νίκο Γκάλη

Ακόμα μία στιγμή αναγνώρισης και σεβασμού στον Νίκο Γκάλη. Ο Νίκος Γκάλης θα βρεθεί τις επ…