Κεντρική Ασίστ Shadow Μία ωραία κατάσταση…

Μία ωραία κατάσταση…

basket-spiti

basket-spiti

Το μπάσκετ αποτελεί ένα από τα δημοφιλέστερα αθλήματα στον κόσμο. Δίχως… μπάσκετ, άλλωστε, η ζωή θα ήταν ένα λάθος παραφράζοντας τα λόγια του Νίτσε (“Δίχως μουσική, η ζωή θα ήταν ένα λάθος”). Ορισμένοι συνάνθρωποί μας, μάλιστα, έχουν προχωρήσει ένα βήμα παραπέρα την αγάπη τους για την… πορτοκαλί θεά, όπως, επί παραδείγματι, ο κάτοχος του σπιτιού στη φωτογραφία.

Πρόκειται, έτσι, για μία πρωτότυπη ιδέα και -αναμφίβολα- η διαμόρφωση της οικίας αλά γήπεδο μπάσκετ εμπεριέχει τα θετικά κι αρνητικά της. Ναι, ο θόρυβος της μπάλας μπορεί να προκαλέσει θυμό και πονοκέφαλο καθώς, κακά τα ψέματα, άλλο το γήπεδο κι άλλο το σπίτι. Παρ’ όλα αυτά, ας το δούμε κι από την άλλη πλευρά.

Ξυπνάς, το πρωί, και ξεκινάς τη μέρα σου με προθέρμανση και λίγα σουτ ως… άλλος Διαμαντίδης ή Σπανούλης. Επιστρέφεις, το βράδυ, κουρασμένος από τη δουλειά και -αντί για τηλεόραση- παίζεις ένα μονάκι με το παιδί σου ή -γιατί όχι;- με τη γυναίκα σου. Επομένως, η γυμναστική κι η ακόμη μεγαλύτερη ενασχόληση με τα αγαπημένα σου πρόσωπα μπορούν να γίνουν τρόπος ζωής. Συν τοις άλλοις, όταν μαθευτεί, θα δέχεσαι και περισσότερες επισκέψεις από φίλους ή συγγενείς, οι οποίοι θα θέλουν να δείξουν τις δικές τους ικανότητες στο μπάσκετ.

Ας παραδειγματιστούμε, λοιπόν, κι ας το σκεφτούμε σοβαρά. Είναι ωραία κατάσταση…

Πηγή: WE24.gr

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τιμά τον Νίκο Γκάλη

Ακόμα μία στιγμή αναγνώρισης και σεβασμού στον Νίκο Γκάλη. Ο Νίκος Γκάλης θα βρεθεί τις επ…