Κεντρική Ελλάδα Συνέντευξη “Είναι στενάχωρο”

“Είναι στενάχωρο”

mexas oaka

mexas-oaka

Βρέθηκε και αυτός στο Nick Galis Hall, για να τιμήσει με την παρουσία του τον κορυφαίο Έλληνα μπασκετμπολίστα. Είναι από τους νέους προπονητές και έχει ήδη δείξει εξαιρετικά δείγματα γραφής. Η μοίρα όμως τον έφερε χωρίς ομάδα στο… παρά πέντε, καθώς ο ΚΑΟΔ δήλωσε αδυναμία συμμετοχής στο Πρωτάθλημα.

Ο λόγος φυσικά για τον Κώστα Μέξα. Ο νεαρός προπονητής, μίλησε στο eBasket, τόσο για τον Νίκο Γκάλη, όσο και για το αγωνιστικό μέρος του τουρνουά. Παράλληλα, σχολίασε την αποχώρηση των Δραμινών από το Πρωτάθλημα, ενώ έκανε δηλώσεις και για το μέλλον του.

Αναλυτικά όσα μας είπε ο Κώστας Μέξας:
Για το “Nick Galis Cup”: “Για όλους εμάς τους ανθρώπους του μπάσκετ, η μορφή του Νίκου Γκάλη είναι κάτι πολύ σημαντικό και είναι πολύ ωραίο που η ομάδα του μπορεί και τον τιμά με αυτόν τον τρόπο. Όσον αφορά τα παιχνίδια, σίγουρα η Κααρσίγιακα, δείχνει πιο έτοιμη από τις υπόλοιπες ομάδες. Και από την Λοκομοτίβ την Παρασκευή (25/09) και από τον Άρη. Όμως νομίζω ότι είναι πολύ νωρίς ακόμα και ειδικά για τον Άρη που είναι μία εντελώς καινούρια ομάδα. Θέλει υπομονή και σιγά-σιγά θα βρει το δρόμο του, καθώς έχει καλή ομάδα και καλό προπονητή. Είναι θέμα χρόνου“.

Για τον ΚΑΟΔ: “Είναι στενάχωρο το γεγονός ότι αποχώρησε από το πρωτάθλημα. Από την άλλη μεριά, αν ο ιδιοκτήτης θεωρεί ότι δε μπορεί να είναι συνεπής στις υποχρεώσεις του, εμείς δε μπορούμε να πούμε κάτι άλλο. Ήταν μία απόφαση προσωπική του ιδιοκτήτη που είχε να κάνει με το οικονομικό κομμάτι της εταιρίας“.

Για το αν συζητά με κάποια ομάδα: “Δεν υπάρχει κάτι αυτήν την περίοδο. Λίγη ξεκούραση ψυχολογικά, αυτήν την στιγμή και αναμένουμε“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Συνέντευξη

Δειτε επισης

Ο Κόμπι Καρλ μιλά στο ebasket

Μεγάλη ήταν η προσέλευση των προπονητών που βρέθηκαν τα περασμένο Σαββατοκύριακο στο κλεισ…