Κεντρική Basket League Άρης Απαραίτητο το φιλικό με Γκαζιάντεπ

Απαραίτητο το φιλικό με Γκαζιάντεπ

simtsak

simtsak

Ο Άρης θα αντιμετωπίσει την Πέμπτη (01/10, 17:00) την Γκαζιάντεπ σε ένα φιλικό παιχνίδι και αναχώρησε σήμερα για την Τουρκία. Οι “κιτρινόμαυροι” θα κάνουν μία προπόνηση σήμερα το απόγευμα και θα επιστρέψουν στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή (02/10).

Ο Βασίλης Σίμτσακ σε συνέντευξή του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ δήλωσε μεταξύ άλλων, πως πρόκειται για ένα χρήσιμο φιλικό παιχνίδι.

“Αυτό θα είναι το τελευταίο φιλικό παιχνίδι πριν από την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών μας και σίγουρα οι κόουτς θα μπορέσουν να βγάλουν αρκετά συμπεράσματα. Όπως έγινε και στο “Nick Galis Cup”, όπου αντιμετωπίσαμε ομάδες υψηλού επιπέδου και σίγουρα είδαμε καλύτερα σε ποιους τομείς του παιχνιδιού πρέπει να βελτιωθούμε. Θα αντιμετωπίσουμε μία καλή ομάδα, η οποία πέρυσι έχασε τα πλέι οφ για μία νίκη και έκανε πολλές ζημιές στους “μεγάλους” του τουρκικού πρωταθλήματος”.

Όσον αφορά στην προετοιμασία του Άρη, ο έμπειρος σέντερ ανέφερε: “Πιστεύω ότι είμαστε σε καλό επίπεδο. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι υπάρχουν 10 νέα πρόσωπα στην ομάδα, όμως πιστεύω πως το σύνολο αφομοιώνει καλά τα “θέλω” του προπονητή μας. Υπάρχει αρκετό ταλέντο στην ομάδα και όσο μπαίνουν οι αυτοματισμοί στο παιχνίδι μας, θα είμαστε όλο και καλύτεροι στο επιθετικό κομμάτι. Από την άλλη, η άμυνα θα είναι και φέτος το μεγάλο όπλο μας και μέσω αυτής θέλουμε να τρέξουμε στον αιφνιδιασμό και να βγάλουμε εύκολα καλάθια”.

Ενώ για την ετοιμότητα της ομάδας, δήλωσε: “Είναι το ξεκίνημα της σεζόν και καμία ομάδα δε θα είναι 100% έτοιμη στα πρώτα επίσημα παιχνίδια, όμως πιστεύω ότι εμείς θα είμαστε στο καλύτερο δυνατό σημείο για τη δεδομένη χρονική περίοδο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νάνσυ Μητσοστέργιου
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…