Κεντρική Απόλλων Π. Ανανέωσαν με το χορηγό

Ανανέωσαν με το χορηγό

Apollon Patras Carna

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ανανέωσαν τη συνεργασίας τους, με τη μορφή χορηγίας, ο Απόλλωνας Πατρών και η εταιρία “Carna“, όπως έγινε γνωστό μέσω της σχετικής ανακοίνωσης από την πατρινή ομάδα.

Αναλυτικά:
Το όνομα της μεγαλύτερης αγοράς κρεάτων θα φέρει και φέτος ο ιστορικός σύλλογος του Απόλλωνα, μετά την απόφαση του ιδιοκτήτη της εταιρίας «Carna», Χρήστου Μιχαλάκου, να ανανεώσει για δεύτερη συνεχή χρονιά τη συνεργασία του με την ομάδα, ως χορηγός ονομασίας. Έτσι η εμπορική ονομασία της ομάδας για το 2015-2016 θα είναι «Απόλλων Carna» με την οποία και θα αγωνιστεί στη Basket League ΣΚΡΑΤΣ, υποσχόμενη νέες κι ακόμα πιο δυνατές συγκινήσεις.

Επειδή, το μότο της εταιρίας “Carna” είναι πως «εσείς δεν συμβιβάζεστε με τίποτα λιγότερο από το καλύτερο!», η αγορά κρεάτων επέλεξε και στο αθλητικό κομμάτι να δώσει το όνομά της, στον καλύτερο! Ο Χρήστος Μιχαλάκος σταθερά υποστηρικτής της ομάδας του Απόλλωνα βρίσκεται και φέτος δίπλα του, στη νέα ελπιδοφόρα χρονιά που το μόνο σίγουρο είναι πως θα χαρίσει σε όλο τον φίλαθλο κόσμο μεγαλύτερες αγωνιστικές επιτυχίες.

Η διοίκηση της ΚΑΕ ΑπόλλωνCarna” αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει και δημόσια τον επιχειρηματία, Χρήστο Μιχαλάκο για την έμπρακτη στήριξή του, έχοντας κοινό παρανομαστή το όραμα να κατακτήσει ο σύλλογος την κορυφή

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Απόλλων Π.

Δειτε επισης

Φαβορί ο Κουταλιανός, στα υπόψιν ο Μπρατσιάκος

Φαβορί για να αποτελέσει το διάδοχο του Δημήτρη Παπαδόπουλου στην τεχνική ηγεσία του Απόλλ…