Κεντρική Ελλάδα ΟΣΕΚΑ Συνεργασία με tactic boards

Συνεργασία με tactic boards

gioras board

gioras-board

Την έναρξη της συνεργασία της με την Tactic boards και τον Μάριο Δεσποτάκη ανακοίνωσε η ΟΣΕΚΚ, η οποία στοχεύει στο να φέρει όσους περισσότερους ανθρώπους του μπάσκετ κόντα της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Η ΟΣΕΚΚ συνεχίζει την προσπάθειά της να φέρει ολοένα και περισσότερους ανθρώπους από τον χώρο του μπάσκετ κοντά της. Σε αυτήν τη δράση εντάσσεται και η συνεργασία με την “Tactic boards” και τον Μάριο Δεσποτάκη, ο οποίος έφτιαξε ένα προσωπικό προπονητικό πινακάκι, για τον Ομοσπονδιακό Τεχνικό, Βάιο Γιώρα.

Ένα πινακάκι καλαίσθητο, με το λογότυπο της ΟΣΕΚΚ. “Με την ευχή να φέρει γούρι στον φίλο και συνάδελφο, Βάιο Γιώρα. Ευχαριστώ πολύ την Ομοσπονδία για την τιμή που μου έκανε, να με συμπεριλάβει στους φίλους και συνεργάτες της. Είμαι ο τελευταίος που μπορεί να συνδράμει στο όλο επιχείρημα και η συμμετοχή μου είναι περισσότερο συμβολική, καθώς θεωρώ απειροελάχιστο το να εφοδιάσω τον προπονητή της Εθνικής με ένα πινακάκι.

Η προτροπή μου προς κάθε άνθρωπο που μας διαβάζει, είναι να συμμετέχει στην προσπάθεια. Όσο πιο πολλοί μαζευτούμε, ακόμα και με μικρή προσφορά, μπορούμε να δημιουργήσουμε κάτι μεγάλο” δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΟΣΕΚΚ, ο Μάριος Δεσποτάκης.

Σημειώνουμε πως τα πινακάκια τού Μάριου Δεσποτάκη βρίσκονται στα χέρια των μεγαλύτερων προπονητών, Ελλήνων και ξένων (Αργύρης Πεδουλάκης, Γιάννης Σφαιρόπουλος, Δημήτρης Ιτούδης, Τζώρτζης Δικαιουλάκος, Βαγγέλης Αλεξανδρής, Δημήτρης Πρίφτης, Αντρέα Τρινκιέρι, Νίκος Βετούλας, Θανάσης Σκουρτόπουλος, είναι μερικοί από αυτούς που τα χρησιμοποιούν).

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε ΟΣΕΚΑ

Δειτε επισης

Επιστρέφει στα παρκέ ο Μπάνε Πρέλεβιτς

Ο Μπάνε Πρέλεβιτς φορά ξανά τα… αθλητικά του. Απίστευτο αλλά πέρα για πέρα αληθινό. Άλλωστ…