Κεντρική Διεθνή Ο Ραντούλιτσα και ο Γιανγκ

Ο Ραντούλιτσα και ο Γιανγκ

raduljca kefali pagkosmio

raduljca-kefali-pagkosmio

Τα ξένα μέσα μαζικής ενημέρωσης δεν σταματούν να βγάζουν κάθε μέρα νέα σενάρια σχετικά με το μέλλον του Μίροσλαβ Ραντούλιτσα και του Πάτρικ Γιανγκ, ήτοι των πρώτων στόχων του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού για τη θέση του σέντερ.

Η ομάδα, που εμπλέκεται στα σενάρια, είναι η Αρμάνι Μιλάνο, η οποία ψάχνει στην αγορά για έναν βασικό ψηλό, που θα καλύψει το κενό του Σαμάρντο Σάμουελς. Η σερβική Novosti αποκάλυψε πως η ομάδα του Γιάσμιν Ρέπεσα θέλει να εντάξει στο δυναμικό της τον Ραντούλιτσα, ωστόσο το σίγουρο είναι πως τη δεδομένη στιγμή το απόλυτο φαβορί για την απόκτηση του είναι ο Παναθηναϊκός, εφόσο πάντα ο Σέρβος σέντερ αποφασίσει να επιστρέψει στην Ευρώπη, γεγονός που είναι και το πιο πιθανό.

Τα ίδια δεδομένα ισχύουν και για τον Πάτριγκ Γιανγκ, με ιταλικά μέσα να αναφέρουν πως ο Αμερικανός σέντερ βρίσκεται στο στόχαστρο της Αρμάνι Μιλάνο. Ωστόσο, και σε αυτή την περίπτωση ο Ολυμπιακός είναι το απόλυτο φαβορί για την απόκτηση του, καθώς έχει έρθει σε συμφωνία μαζί του, αλλά δεν έχει υπογράψει ακόμα, πιθανότατα λόγω των πολιτικών συνθηκών, που επικρατούν στη χώρα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…