Κεντρική Ελλάδα Εθνικές “Πολύ γλυκιά γεύση”

“Πολύ γλυκιά γεύση”

Ethniki Paidon1

Ethniki Paidon

Η Εθνική Παίδων ηττήθηκε και σήμερα, αυτή τη φορά από τη Ρωσία αλλά η εικόνα που παρουσίασε στο παρκέ ήταν κατά πολύ καλύτερη από αυτή της χθεσινής ημέρας, απέναντι στη Βουλγαρία. Και ήταν κάτι στο οποίο στάθηκε και ο ομοσπονδιακός προπονητής, Νίκος Τούφας.

Αναλυτικά:
“Ήταν το δεύτερο φιλικό απέναντι σε μια ομάδα όπως η Ρωσία που είναι πολύ πιθανό να τη βρούμε στο δεύτερο γύρο του ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Έχουμε φτάσει σε ένα σημείο να έχουμε σημαντικές ελλείψεις σε ότι αφορά το παιχνίδι των ψηλών και γι’ αυτό αναγκαστήκαμε να κάνουμε κάποιεςαλχημίες, καθώς ο Καμπουρίδης και ο Βλαγκόγιας είναι δύναμη στα ριμπάουντ για εμάς. Ίσως επηρεασμένοι από τον χθεσινό αγώνα, δεν ξεκινήσαμε καλά και φαίνεται από το ότι στα πρώτα δέκα λεπτά σημειώσαμε μόλις πέντε πόντους. Είναι ένα κομμάτι στο οποίο πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει πολύ ο Μωραϊτης, γιατί δίνει άλλη διάσταση στο παιχνίδι μας και δίνει επιλογές και στους άλλους παίκτες. Σήμερα, κυνηγούσαμε σε όλο το παιχνίδι, κάναμε μεγάλη προσπάθεια, περάσαμε μπροστά, αλλά ίσως η κούραση και η υπερπροσπάθεια μας οδήγησαν σε λάθη και τελικά κυνηγούσαμε ως το τελευταίο δευτερόλεπτο. Σίγουρα όμως η γεύση που αφήνει η σημερινή εμφάνιση είναι πολύ γλυκιά. Συνεχίζουμε την προσπάθεια“.

Ο Βαγγέλης Δημητρακάς ήταν εκτός 12άδας χθες, αλλά σήμερα ήταν εκεί για να βοηθήσει και το έπραξε με 11 πόντους, 7 ριμπάουντ και 2 τάπες σε 15 λεπτά παρουσίας στο παρκέ: “Το σημερινό παιχνίδι αρκετά δύσκολο για εμάς, γιατί δεν πήγαμε πολύ καλά στην πρεμιέρα. Όλα τα παιδιά έχουμε βοηθήσει πολύ και πρέπει να βοηθούμε. Μας λείπουν παιχνίδια και μέσα από τα φιλικά θα πρέπει να βρούμε ρυθμό. Μόλις γυρίσουν οι τραυματίες θα δώσουν μεγάλη ώθηση στην ομάδα. Τώρα θα προσπαθήσουμε για τη νίκη στο αυριανό παιχνίδι, γιατί θέλουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, γιατί θέλουμε να παίξουμε καλύτερα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Προολυμπιακό Τουρνουά : Συνεχίζεται η διάθεση εισιτηρίων!

Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για το Προολυμπιακό Τουρνουά. Οι μέρες για το Προολ…