Κεντρική Ελλάδα ΟΣΕΚΑ Ελλάδα – Σερβία 65-63

Ελλάδα – Σερβία 65-63

osekk ethniki

osekk-ethniki

Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, για την Εθνική ομάδα μπάσκετ με αγωνιστικό αμαξίδιο όμως, η αρχή και η ήττα από την Ιρλανδία στην πρεμιέρα του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, ήταν ένα κακό ξεκίνημα.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στο δεύτερο παιχνίδι του τουρνουά, επικράτησε με 65-63 της Σερβίας, σε ένα σπουδαίο ματς με εναλλαγές στο σκορ και συγκλονιστικό φινάλε.

Οι Σέρβοι 23” πριν το τέλος και ενώ το σκορ ήταν 63-63 αστόχησαν στις δύο ελεύθερες βολές που είχαν κερδίσει με τον Στάνκοβιτς, ο Τσαπανίδης κέρδισε το ριμπάουντ και ο Κότσαρης μετά από ασίστ του Χατζηδημητρίου διαμόρφωσε το τελικό 65-63.

“Η προσήλωση μας στην άμυνα και το πάθος που έδειξαν οι παίκτες μας ήταν το κλειδί για να φτάσουμε στη νίκη. Αυτή τη στιγμή πρέπει να ξεκουραστούμε γιατί σε λίγη ώρα θα πρέπει να αγωνιστούμε ξανά (20:00 ώρα Ελλάδας, με τη Φινλανδία). Είναι σημαντική η νίκη αυτή αλλά ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα, τώρα αρχίζουμε”, δήλωσε μετά τη λήξη ο ομοσπονδιακός τεχνικός Βάιος Γιώρας.

Τα δεκάλεπτα: 14-14, 29-30, 46-54, 65-63.
ΕΛΛΑΔΑ (Γιώρας): Παπαδόπουλος 2, Τσαουσίδης, Μουμτζόγλου 31, Βάσσης 1, Κότσαρης 4, Χαλδαίος, Χατζηδημητρίου 6, Κεφαλάς, Κοντογιάννης, Μαρτσάκης 4, Χριστοδούλου 8, Τσαπανίδης 9.
ΣΕΡΒΙΑ (Αζένμπεργκερ): Μπουντιμίροβιτς 4, Καρούποβιτς 27, Μπάταλο 2, Σίκιμα 6, Τσιγιάνοβιτς, Βέζμαρ, Τσίρκοβιτς 14, Γιοβάνοβιτς, Στάνκοβιτς 10, Σιλάντι.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε ΟΣΕΚΑ

Δειτε επισης

Επιστρέφει στα παρκέ ο Μπάνε Πρέλεβιτς

Ο Μπάνε Πρέλεβιτς φορά ξανά τα… αθλητικά του. Απίστευτο αλλά πέρα για πέρα αληθινό. Άλλωστ…