Κεντρική Ελλάδα ΟΣΕΚΑ Στην Εθνική ο Αλευρογιάννης

Στην Εθνική ο Αλευρογιάννης

alevrogiannis dr

alevrogiannis-dr

Η ΟΣΕΚΚ δημιουργεί μια εξαιρετικά ισχυρή ομάδα, δίπλα στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. Μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας με τον εκλεκτό φυσικοθεραπευτή Βαλάντη Ρίζο, ήρθε η ώρα για την ανακοίνωση της συμφωνίας με τον κορυφαίο Αθλητίατρο, Δρ. Σταύρο Αλευρογιάννη. Με αυτόν τον τρόπο η Εθνική Ομάδα μπάσκετ με αγωνιστικό αμαξίδιο, θα έχει την πιο ολοκληρωμένη υποστήριξη, προκειμένου για να συνεχίσει απρόσκοπτα την προσπάθειά της, να ανεβεί επίπεδο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η Ομοσπονδία Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Καρότσι κάνει ό,τι μπορεί για να δημιουργήσει ένα ισχυρό team, που θα βοηθήσει την Εθνική Ομάδα να ανεβεί επίπεδο. Σε αυτήν την προσπάθεια, με περηφάνια ανακοινώνει τη συμφωνία με τον γνωστό Ορθοπεδικό Χειρουργό, ειδικευμένο στις αθλητικές κακώσεις, Σταύρο Αλευρογιάννη.

Ο Δρ. Αλευρογιάννης είναι Διευθυντής Κλινικής Αθλητικών Κακώσεων, στην κλινική ΙΑΣΩ GENERAL. Είναι μέλος της ιατρικής ομάδας της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής (ΔΟΕ) και μέλος της κλειστής κοινότητας επίλεκτων Ορθοπεδικών στην Ευρώπη, ειδικών στις παθήσεις γόνατος.

Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Άμισθος Επιστημονικός Συνεργάτης Πανεπιστημίου Αθηνών, έχει διατελέσει Ιατρός Εθνικών ομάδων, ΚΑΕ και ΠΑΕ.

Είναι τέως Στρατιωτικός Ιατρός – Αναπληρωτής Διευθυντής Β’ Ορθοπεδικής κλινικής 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας. Ιδρυτής και Επιστημονικός Υπεύθυνος του Ορθοπεδικού Κέντρου Χόνδρου και Βιολογικών Εφαρμογών “ΒΙΟΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΗ” , όπου εφαρμόζονται μεταξύ άλλων καινοτόμων μεθόδων και:

Μεταμοσχεύσεις χόνδρων και μηνίσκων, Βιολογική καθήλωση συνδέσμων, Ενήλικα βλαστικά κύτταρα, Ενεργοποιημένα αιμοπετάλια, Αυξητικοί παράγοντες, Γονιδιακή θεραπεία, Ρομποτική χειρουργική γόνατος και ισχίου.

Είναι επιστημονικός Διευθυντής της Sports Care, υπεύθυνος προγραμμάτων πρόληψης, αντιμετώπισης και αποκατάστασης αθλητικών κακώσεων αθλητικών ομάδων και σωματείων.

Είναι τεράστια η προσπάθεια που κάνει η Ομοσπονδία, αλλά και οι μπασκετμπολίστες με αγωνιστικό αμαξίδιο. Δεν σκέφτηκα στιγμή, όταν δέχθηκα την πρόταση του προέδρου, Γιώργου Κούζα. Θέτω τον εαυτό μου στη διάθεση της Εθνικής ομάδας κι ελπίζω να προσθέσω ένα λιθαράκι σ’ αυτό το νέο οικοδόμημα” δήλωσε ο Δρ. Σταύρος Αλευρογιάννης“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε ΟΣΕΚΑ

Δειτε επισης

Επιστρέφει στα παρκέ ο Μπάνε Πρέλεβιτς

Ο Μπάνε Πρέλεβιτς φορά ξανά τα… αθλητικά του. Απίστευτο αλλά πέρα για πέρα αληθινό. Άλλωστ…