Κεντρική Ελλάδα ΟΣΕΚΑ Συνεργασία με Μαρούσι

Συνεργασία με Μαρούσι

keramidas-gioras

Σπουδαία συμφωνία σύναψε η ΟΣΕΚΚ με το Μαρούσι. Η πάλαι ποτέ ισχυρή ομάδα του ελληνικού μπάσκετ, προσφέρθηκε να διευκολύνει τον Βάιο Γιώρα και τους πάικτες του σε μια σειρά από τομείς, υλικοτεχνικής υποδομής και όχι μόνο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Η ΟΣΕΚΚ επιχειρεί να κάνει την Εθνική Ομάδα πόλο έλξης για όλον τον χώρο του μπάσκετ. Σε αυτή της την προσπάθεια, μετά τη συνεργασία με τους επιστήμονες, Σταύρο Αλευρογιάννη και Βαλάντη Ρίζο, προχώρησε και σε συμφωνία με το Μαρούσι, μια από τις πιο ιστορικές και πετυχημένες ομάδες της Αθήνας.

Σε επικοινωνία με τη διοικούσα επιτροπή του μπάσκετ, το Μαρούσι προσφέρθηκε να μας διευκολύνει σε μια σειρά από τομείς, υλικοτεχνικής υποδομής και όχι μόνο. Η αρχή έγινε με την παροχή μπαλών, που βοηθούν στην προετοιμασία της Εθνικής και η συνέχεια θα είναι ακόμα σημαντικότερη.

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, Βάιος Γιώρας, συναντήθηκε και με τον προπονητή του Αμαρουσίου, Κώστα Κεραμιδά, προκειμένου για να υπάρξει ευρεία ανταλλαγή απόψεων, αλλά και να γίνει ακόμα πιο συγκεκριμένη η συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Για μας σημαντικό είναι πως όλο και περισσότεροι άνθρωποι του χώρου συντάσσονται δίπλα μας. Κι είμαστε ακόμα στην αρχή…”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε ΟΣΕΚΑ

Δειτε επισης

ΟΣΕΚΑ: Μεγάλη συνεργασία με το Metropolitan General

Η ΟΣΕΚΑ ανακοινώνει με περηφάνια τη σύναψη συνεργασίας με το Metropolitan General, το οποί…