Κεντρική Ελλάδα ΟΣΕΚΑ Η Αστερία στ’…αστέρια

Η Αστερία στ’…αστέρια

stamataki asteria

stamataki-asteria

Η Εθνική ομάδα μπάσκετ με αγωνιστικό αμαξίδιο έκανε μία ακόμη μεταγραφή, προσθέτοντας στο ρόστερ της την πτυχιούχο Διαιτολόγο – Διατροφολόγο, Αστερία Σταματάκη.

Μετά τον φυσικοθεραπευτή, Βαλάντη Ρίζο, και τον ορθοπαιδικό χειρουργό, Σταύρο Αλευρογιάννη και η Αστερία Σταματάκη προστίθεται στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας.

Είναι τιμή μου που βρίσκομαι δίπλα σ’ αυτά τα παιδιά, αλλά και δίπλα σε τόσο σημαντικούς επιστήμονες. Όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε να προσθέσουμε κάτι, στη συγκλονιστική προσπάθεια που κάνουν οι αθλητές της Εθνικής ομάδας“, ήταν οι πρώτες δηλώσεις της κ. Σταματάκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η ενίσχυση της Εθνικής ομάδας, με επιστήμονες υψηλού επιπέδου, συνεχίζεται. Μετά τον φυσικοθεραπευτή, Βαλάντη Ρίζο, και τον Ορθοπαιδικό Χειρουργό, Σταύρο Αλευρογιάννη, καλωσορίζουμε την Αστερία Σταματάκη, πτυχιούχο Διαιτολόγο – Διατροφολόγο, κάτοχο Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης του τμήματος επιστήμης Διαιτολογία, του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου.

Η γλυκιά Αστερία ασκεί το επάγγελμα του διαιτολόγου από το 2001, ενώ από το 2008 διατηρεί το δικό της διαιτολογικό γραφείο. Από το 2008, είναι εκπαιδεύτρια – εισηγήτρια σεμιναρίων, σε θέματα Διατροφής, στο Ανοιχτό Ίδρυμα εκπαίδευσης.

Επίσης, το χρονικό διάστημα 2003 – 2012 ήταν επιστημονικός συνεργάτης στη γαστρεντερολογική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Νίκαιας. Έχει ασχοληθεί πολύ με άτομα που πάσχουν από διαταραχές του γαστρεντερικού συστήματος και ιδιαίτερα με ασθενείς με νόσο του Crohn και ελκώδη κολίτιδα. Μάλιστα έχει υπάρξει μια από τους συγγραφείς του βιβλίου Ιδιοπαθής Φλεγμονώδης Εντερική Νόσος (εκδόσεις Τεχνόγραμμα).

Η διαιτολόγος Αστερία Σταματάκη έχει ασχοληθεί με την αθλητική διατροφή και έχει υποστηρίξει διατροφικά, αθλητικές ομάδες και αθλητές. Από σήμερα υποστηρίζει και την Εθνική Ομάδα μπάσκετ με αγωνιστικό αμαξίδιο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νάνσυ Μητσοστέργιου
Περισσότερα σε ΟΣΕΚΑ

Δειτε επισης

Επιστρέφει στα παρκέ ο Μπάνε Πρέλεβιτς

Ο Μπάνε Πρέλεβιτς φορά ξανά τα… αθλητικά του. Απίστευτο αλλά πέρα για πέρα αληθινό. Άλλωστ…