Κεντρική Basket League Άρης Γεύμα και από την ΚΑΕ

Γεύμα και από την ΚΑΕ

aris geuma1

aris-geuma1

Μία μέρα μετά το γεύμα του Δημήτρη Πρίφτη στην ομάδα, η ΚΑΕ Άρης παρέθεσε και αυτή με τη σειρά της γεύμα σε όλους τους παίκτες. Από πλευράς διοίκησης παραβρέθηκαν ο πρόεδρος, Λευτέρης Αρβανίτης, ο αντιπρόεδρος, Χρήστος Γαλιλαίας και τα μέλη του δ.σ., Στάθης Ρούσσος, Θωμάς Νικολός και Γιώργος Σιδηροηλίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης:
“Η διοίκηση της Άρης Κ.Α.Ε. παρέθεσε στους παίκτες της ομάδας το αποχαιρετιστήριο γεύμα της σεζόν που τελείωσε.

Μία μέρα μετά το γεύμα του Δημήτρη Πρίφτη, ήταν η σειρά των διοικούντων την ΚΑΕ Άρης να αποχαιρετήσουν για φέτος τους παίκτες της ομάδας και να τους ευχηθούν καλό καλοκαίρι, λίγο πριν οι τελευταίοι αναχωρήσουν από τη Θεσσαλονίκη. Το γεύμα έλαβε χώρα στο εστιατόριο «Γράπα και Μεζές» και από τη διοίκηση της Κ.Α.Ε. το «παρών» έδωσαν ο πρόεδρος, Λευτέρης Αρβανίτης, ο αντιπρόεδρος, Χρήστος Γαλιλαίας και τα μέλη του δ.σ., Στάθης Ρούσσος, Θωμάς Νικολός και Γιώργος Σιδηροηλίας.

Ο πρόεδρος της Άρης Κ.Α.Ε., Λευτέρης Αρβανίτης, ευχαρίστησε τους παίκτες για την προσπάθειά τους στη φετινή σεζόν και αυτοί από την πλευρά τους εξήραν το οικογενειακό κλίμα που υπήρχε στην ομάδα σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…