Κεντρική Ελλάδα Συνέντευξη Το “πολυβόλο” του Κρόνου

Το “πολυβόλο” του Κρόνου

kronos

kronos

Ο Κρόνος Αγίου Δημητρίου, μετά από μία πετυχημένη αγωνιστική χρονιά στον δεύτερο όμιλο του Νότου της Γ’ Εθνικής, πανηγύρισε την άνοδο στη Β’ Εθνική κατηγορία. Ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της ομάδας ήταν ο Μιχάλης Φρουσκλιάς, ο οποίος όντας πρώτος σκόρερ και με τις τρομερές εμφανίσεις του οδήγησε με ασφάλεια τον Κρόνο στην άνοδο.

Το eBasket ήρθε σε επαφή με το “πολυβόλο” του Κρόνου, ο οποίος μίλησε για την άνοδο της ομάδας, τις σχέσεις και τη συνεργασία με τον κόουτς Παναγιώτη Σαββάτη, αλλά και τα μελλοντικά του σχέδια.

Πως αισθάνεσαι που η ομάδα σου ανέβηκε στη Β’ Εθνική κατηγορία;
“Νιώθω μεγάλη χαρά και ικανοποίηση για την άνοδο της ομάδας μου, για τους καθημερινούς μας κόπους μέσα στο παρκέ. Επίσης πιστεύω ότι αυτή η ομάδα το άξιζε 100% το πρωτάθλημα και δείξαμε χαρακτήρα νικητή από την πρώτη αγωνιστική”.

Ποιο πιστεύεις πως ήταν το “κλειδί” της επιτυχίας;
“Το κλειδί της επιτυχίας, θα μπορούσα να πω τόσα πολλά, κυρίως η σκληρή δουλειά σε συνδυασμό με την ποιότητα της προπόνησης και τη συγκέντρωση σε αυτή. επίσης η στήριξη ανθρώπων που ήταν καθημερινά στο γήπεδο και φυσικά το πάθος μας για τη νίκη (δεν υπήρχε η σκέψη ήττα στο παιχνίδι)”.

Τι είναι αυτό που άλλαξε από πέρυσι και πήγατε καλύτερα αυτή τη σεζόν, πανηγυρίζοντας την άνοδο;
“Από πέρσι άλλαξε σχεδόν όλη η ομάδα και το προπονητικό τιμ, είναι λογικό να αλλάξουν πολλά στο παιχνίδι μας. φέτος είχαμε πιο νεανικό ρόστερ και βάζαμε μεγάλη ενέργεια στο παιχνίδι .Να σημειώσω ότι και πέρσι είχαμε πολύ καλή πορεία αφού πήραμε την τρίτη θέση και τη νίκη στον αγώνα (κατάταξης)μπαράζ για την άνοδο”.

Πως είναι η σχέση και η συνεργασία με τον κόουτς Σαββατη;
“Η συνεργασία με τον κόουτς Σαββάτη είναι άριστη με όλα τα παιδιά, όπως κ με εμένα, μου έδειξε εμπιστοσύνη και εγώ προσπαθούσα να τον δικαιώσω σε κάθε αγώνα. Σε κάθε προπόνηση μας έδινε κίνητρα και γινόμασταν πολύ ανταγωνιστικοί κάθε μέρα κερδίζαμε και κάτι”.

Ένα σχόλιο για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Θεωρείς πως δίκαια εσείς και το Κορωπί ανεβήκατε στη Β’ Εθνική. Πόσο ανταγωνιστικό ήταν το πρωτάθλημα;
“Το φετινό πρωτάθλημα ήταν πολύ ανταγωνιστικό και ο όμιλος μας είχε μεγάλες ανατροπές μπορούσε να χάσει ο κάθε ένας από τον οποιονδείποτε, νομίζω ήταν μακράν ο ποιο ανταγωνιστικός όμιλο από βορρά και νότο, ήταν ξεκάθαρο ότι ο ποιο συγκεντρωμένος θα απέφευγε τα στραβοπατήματα. Όσο για εμάς και το Κορωπί νομίζω δίκαια πήραμε την άνοδο και οι δύο, το Κορωπί είχε το μεγαλύτερο μπάτζετ της κατηγορίας και πολύ καλή ομάδα πήρε δίκαια την άνοδο. Εμείς είχαμε ξεκάθαρους ρόλους στο παιχνίδι μας και την καλύτερη ομάδα, ο ένας συμπλήρωνε τον άλλον και γ αυτό πήραμε το πρωτάθλημα!”

Πως ήταν το γενικότερο κλίμα στην ομάδα, υπήρξε καλή συνεργασία;
“Το κλίμα στην ομάδα ήταν υπέροχο, όλα τα παιδιά είναι πολύ καλοί άνθρωποι και συμπαίχτες .Επίσης υπήρχε σεβασμός ανάμεσα στους παίχτες και το προπονητικό τιμ (κόουτς Σαββάτης, Τερζής, (βοηθός προπονητή). Είναι φυσικό τότε η συνεργασία μας να είναι άριστη! Επίσης σε αυτό μεγάλο μερίδιο έχει ο Γιώργος Κράνης (Μπαρμπαγιώργος) που μας στήριζε καθημερινά στο γήπεδο!”

Ένα σχόλιο για τις δικές σου εμφανίσεις. Ήσουν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας και ο πολυτιμότερος στα περισσότερα παιχνίδια.
“Όσο για τις εμφανίσεις μου θέλω να πώ ότι κάθε Κυριακή πήγαινα στο γήπεδο και αγωνιζόμουν για τη νίκη της ομάδας μου με ότι δυνατότητα διέθετα, αυτό που επιδίωκα ήταν στο τέλος του μάτς να έδινα το 100% της σωματικής και ψυχικής μου ενέργειας. ‘Ενα μεγάλο ευχαριστώ στους συμπαίκτες μου!”

Ποια είναι τα μελλοντικά σου σχέδια;
“Τα μελλοντικά μου σχέδια δεν τα έχω σκεφτεί ιδιαίτερα, σύντομα έρχεται η μεταβατική περίοδος προπονήσεων με τον Κρόνο και στη συνέχεια θα ξεκουραστώ, να έχουμε ένα όμορφο καλοκαίρι. Σίγουρα προτεραιότητα στις συζητήσεις για τη νέα σεζόν έχει η ομάδα που παίζω”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νάνσυ Μητσοστέργιου
Περισσότερα σε Συνέντευξη

Δειτε επισης

Ο Κόμπι Καρλ μιλά στο ebasket

Μεγάλη ήταν η προσέλευση των προπονητών που βρέθηκαν τα περασμένο Σαββατοκύριακο στο κλεισ…