Ποιος άλλος;

vasilakopoulos new

vasilakopoulos-new

Μαδρίτη, αποστολή
kogasΕίναι όλοι εδώ. Όλο το ευρωπαϊκό (και όχι μόνο) μπάσκετ, όχι μόνο σε αγωνιστικό επίπεδο (καθώς εδώ είναι οι τέσσερις κατά τεκμήριο καλύτερες ομάδες της ηπείρου), αλλά και σε διοικητικό. Και δεν αναφερόμαστε ούτε στον Τζόρντι Μπερτομέου, που λογικά θα ήταν στη Μαδρίτη, ούτε στον Γιώργο Χαλβατζάκη, που δεν μπορούσε παρά να παρακολουθεί τον τελικό από τις καρέκλες των επισήμων.

Είναι εδώ και ο πρόεδρος της FIBA, Οράσιο Μορατόρε, όπως και ο Γενικός Γραμματέας (αυτός που κάνει κουμάντο), Πάτρικ Μπάουμαν. Κι άλλοι πολλοί, που δεν έχει ιδιαίτερη αξία να τους αναφέρουμε. Ένας λείπει! Ποιος είναι αυτός; Μα ποιος άλλος;

Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος θα απολαμβάνει το ψαράκι του στη Χαλκίδα, μακριά -όπως πάντα- από τα μπασκετικά δρώμενα. Το ότι βρίσκεται μια ελληνική ομάδα στον τελικό της Ευρωλίγκας, ουδόλως τον απασχολεί. Άντε να στείλει αύριο κανένα τυπικό φαξ, με τα… θερμά του συγχαρητήρια. Κι αυτό με… βαριά καρδιά.

Όχι πως θα μας λείψει. Όχι πως δεν θα γίνει ο τελικός χωρίς αυτόν. Μόνο που κάποια στιγμή ξεχωρίζουν ποιοι αγαπούν το μπάσκετ και ποιοι απλά χρησιμοποιούν την ιδιότητά τους, προκειμένου για να κερδίζουν δημοσιότητα, αλλά και να βρίσκονται σε όποιες εκ των μεγάλων συναντήσεων επιθυμούν.

Από την άλλη, για να είμαστε δίκαιοι, άφησε αρκετά από τα μέλη του γραφείου Τύπου του, να παρακολουθήσουν δια ζώσης το φάιναλ φορ. Είναι οι στιγμές άκρατης δημοκρατίας, που τον κάνουν… ιδιαιτέρως αγαπητό!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
  • real madrid champion f4 2015

    Όσα δεν είδατε στο F4 (vid)

    Το φάιναλ-φορ της Μαδρίτης ολοκληρώθηκε πριν από μία εβδομάδα, με τη Ρεάλ να επιστρέφει στ…
  • real madrid champion f4 2015

    Απ’ τη Μαδρίτη, με αγάπη

    Πέντε μέρες στη Μαδρίτη, παιχνίδια, meetings, τουρνουά μικρών, clinic, έχεις πολλά να σκεφ…
  • Spanoulis Lojeski Olympiacos Real Madrid

    “Δεν ξέρει να χάνει” (vid)

    Μαδρίτη, αποστολή Η κίνηση του Βασίλη Σπανούλη να πετάξει τη μπάλα στον Ρούντι Φερνάντες λ…
Περισσότερα σε Μαδρίτη 2015

Δειτε επισης

Όσα δεν είδατε στο F4 (vid)

Το φάιναλ-φορ της Μαδρίτης ολοκληρώθηκε πριν από μία εβδομάδα, με τη Ρεάλ να επιστρέφει στ…