Κεντρική Ελλάδα Συνέντευξη Ο καβα-Λάρι-ς της Ρόδου

Ο καβα-Λάρι-ς της Ρόδου

larentzakis kolossos

larentzakis-kolossos

O Κολοσσός κατάφερε να πετύχει μια τεράστια νίκη χθες (16/05) επικρατώντας του Παναθηναϊκού με 75-73, ισοφαρίζοντας τη σειρά του πρώτου γύρου των πλέι οφ και τώρα επιστρέφει στο ΟΑΚΑ για να διεκδικήσει όσες πιθανότητες πρόκρισης μπορεί.

Όλοι οι Ρόδιοι απέδωσαν σε πολύ υψηλό επίπεδο αλλά ο κορυφαίος όλων ήταν ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης. Ο 21χρονος γκαρντ έκανε σπουδαία εμφάνιση έχοντας 13 πόντους (3/7 διπ.-1/4 τρ.-4/9 βολές), 8 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 1 κλέψιμο σε 26.3 λεπτά συμμετοχής! Αυτή η επίδοση έρχεται σαν ακολουθία της εξαιρετικής χρονιάς που πραγματοποιεί (η καλύτερη του στην A1) καθώς προσφέρει 7.2 πόντους, 2.7 ριμπάουντ και 1.3 ασίστ μέσο όρο σε 27 παιχνίδια στην Α1 (κανονική διάρκεια και πλέι οφ).

Το eBasket, επικοινώνησε με τον νεαρό γκαρντ, ο οποίος μας μίλησε για το σπουδαίο ροζ φύλλο του Κολοσσού και τη δική του εμφάνιση και τις πιθανότητες πρόκρισης της ομάδας του ενώ έκανε και έναν μικρό απολογισμό της χρονιάς.

larentzakis-kolossos

“Ήταν μια πολύ μεγάλη νίκη και είμαστε πολύ χαρούμενοι που έκλεισε το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι μας, με νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό” μας είπε αρχικά ο Λαρεντζάκης και εξήγησε ότι “Είχαμε προετοιμαστεί πολύ καλά για αυτό το παιχνίδι. Είχαμε δώσει προσοχή σε όλες τις λεπτομέρειες, όπως κάνουμε κάθε φορά, γιατί αυτές είναι που κάνουν τη διαφορά. Πόσο μάλλον απέναντι σε μια ομάδα σαν τον Παναθηναϊκό“.

Εν συνεχεία, όσον αφορά τη δική του επίδοση σημείωσε πως “Ένιωσα υπέροχα και είμαι χαρούμενος που έπαιξα καλά και για το γεγονός πως η εμφάνιση μου συνδυάστηκε με νίκη της ομάδας. Καθώς αυτό είναι το σημαντικότερο και η ουσία όλων. Να νικάει η ομάδα και παράλληλα εσύ να συμβάλλεις τα μέγιστα”.

Οι Ρόδιοι επιστρέφουν στο ΟΑΚΑ για το τρίτο και τελευταίο ματς της σειράς. Σίγουρα τα προγνωστικά και οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρους τους μιας και “κακά τα ψέματα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι” αλλά ο 21χρονος παίκτης του Κολοσσού δεν αγχώνεται καθώς ξεκαθαρίζει πως “εμείς θα πάμε να το διασκεδάσουμε και πιστεύω ότι θα γίνει ένα όμορφο και ανταγωνιστικό παιχνίδι“, μας είπε.

larentzakis-kolossos

Ο Κολοσσός ξεκίνησε τη σεζόν ως μια ομάδα που πάλευε για την παραμονή και με τον ερχομό του Άρη Λυκογιάννη τον πάγκο (τον περασμένο Νοέμβριο) ο οποίος αντικατέστησε τον Μιχάλη Κουταλιανό, η εικόνα του άλλαξε άρδην και με εντυπωσιακό δεύτερο γύρο προκρίθηκε ως έβδομος στα πλέι οφ ενώ επιστέγασμα της φετινής του προσπάθειας ήταν αυτή η μεγάλη νίκη. Ο Λαρεντζάκης έκανε μια αναδρομή και έναν απολογισμό της αγωνιστικής περιόδου.

“Η χρόνια δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο με τον κόουτς Κουταλιανό. Είχαμε κάποια πρόβληματα και δεν αποδίδαμε τόσο καλά. Μετά όμως ήρθε ο κόουτς Λυκογιάννης και τα πάντα διορθώθηκαν. Μπήκε το “νερό στο αυλάκι”. Κάναμε, αναμφίβολα, μια πάρα πολύ καλή χρονιά. Το πρόσημο είναι σίγουρα θετικό” κατέληξε ο, δανεικός από τον Άρη, γκαρντ του Κολοσσού.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Συνέντευξη

Δειτε επισης

Ο Κόμπι Καρλ μιλά στο ebasket

Μεγάλη ήταν η προσέλευση των προπονητών που βρέθηκαν τα περασμένο Σαββατοκύριακο στο κλεισ…