Κεντρική Ασίστ Περαστικός Ο… αντι-Μαρινάκης

Ο… αντι-Μαρινάκης

marinakis aggelopouloi

marinakis-aggelopouloi

Είναι να μην πάρω φόρα. Μετά το χθεσινό άρθρο για τη Δόξα Λευκάδας, σήμερα θα σας πάω σε τελείως διαφορετικό θέμα. Αφορά περισσότερο στο ποδόσφαιρο και λιγότερο στο μπάσκετ. Κι εγώ από αυτό το σπορ που παίζεται με τα πόδια ελάχιστα γνωρίζω, αλλά από τη στιγμή που εμπλέκεται μπασκετικός στο κόλπο, είμαι μέσα. Κι έτσι έρχομαι να σας πω ποιος θα είναι ο επόμενος πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Είναι γνωστό σε όσους ασχολούνται με το ελληνικό ποδόσφαιρο (βίτσιο κι αυτό), πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης σκέφτεται να βάλει άλλον στο… πόδι του. Να μην είναι –επισήμως– πρόεδρος της ΠΑΕ, προκειμένου να αντιμετωπίσει μια σειρά από θέματα που τον απασχολούν και για τα οποία αδυνατώ να πάρω θέση, καθώς δεν γνωρίζω.

Περαστικός” είμαι, ακούω διάφορα, αλλά όταν η κουβέντα πηγαίνει στη μπάλα, φεύγω. Εγώ μένω μόνο όταν οι συζητήσεις έχουν να κάνουν με το αγαπημένο μου σπορ. Το μπάσκετ.

Έτσι βρέθηκα σε μια παρέα, όπου συζητούσαν για τον Μαρινάκη. Ετοιμαζόμουν να… την κάνω, όταν άκουσα να αναφέρονται στον Ανδρέα Μαζαράκη, τον πρόεδρο του Αστέρα Εξαρχείων. Φαντάζομαι όλοι γνωρίζετε πως πριν από λίγες ημέρες ο Ανδρέας έβγαλε ευχαριστήρια ανακοίνωση για τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, ο οποίος ενίσχυσε οικονομικά τον σύλλογο των Εξαρχείων.

Αυτή η ανακοίνωση εκνεύρισε τους “εναλλακτικούς” (ως προς τον τρόπο που αντιμετωπίζουν τα σπορ) φίλους και τα μέλη του Αστέρα, που ζήτησαν στο… πιάτο το κεφάλι του Μαζαράκη. Παραίτηση ζήτησαν και παραίτηση έλαβαν.

Η σχέση του Ανδρέα Μαζαράκη με τον Βαγγέλη Μαρινάκη δεν είναι χθεσινή. Χρόνια τώρα ο δεύτερος ενισχύει τον πρώτο κι ο Ανδρέας με τα χρήματα που έπαιρνε συντηρούσε το μπάσκετ του Αστέρα (το αγαπημένο του γυναικείο τμήμα) και ό,τι περίσσευε το έδινε για το ποδόσφαιρο. Ως εκ τούτου δεν υπήρχε λόγος τώρα να ευχαριστήσει τον Μαρινάκη, κάτι που δεν έκανε (δημόσια) τα προηγούμενα χρόνια.

Γέννημα θρέμμα της πλατείας των Εξαρχείων ο Ανδρέας, ξέρει έναν προς έναν τους ανθρώπους του Αστέρα. Γνώριζε ότι με τις δηλώσεις του θα γίνονταν χαμός, ότι θα ζητούσαν την αποπομπή του. Κι ο Αστέρας είναι η ζωή του, το μεγάλο του πάθος. Για να το κάνει, κάποιον (σοβαρό) λόγο είχε.

Συνδυάστε, λοιπόν, όσα έγραψα πιο πάνω, προσθέστε ότι λέγεται (δεν παίρνω όρκο) ότι για χρόνια ο Ανδρέας ήταν μυστικός σύμβουλος του Βαγγέλη, ότι τους δένει στενή φιλία, συμπληρώστε κι αυτά που άκουσα να λένε στην παρέα, στην οποία ήμουν “Περαστικός” κι έχετε τον νέο πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Άφθαρτος, αντισυμβατικός, ο κατάλληλος άνθρωπος για την κατάλληλη θέση.

Να δω τον Ανδρέα Μαζαράκη να φοράει γραβάτα και να πέσω κάτω. Αλλά εδώ δεν φοράει ο (επίσης Εξαρχειώτης) Βαρουφάκης, ο Ανδρέας θα φορέσει…

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Περαστικός
Περισσότερα σε Περαστικός

Δειτε επισης

«Σταύρωσαν» τον μπασκετικό

Αυτόν τον μπασκετικό τον… ψήφισαν οι «φίλοι» του. Μπορεί να έχουν ξεκινήσει Ευρωλίγκα και …