Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Μαδρίτη 2015 Κόντρα για Γιαννακόπουλο

Κόντρα για Γιαννακόπουλο

dimitris giannakopoulos new

dimitris-giannakopoulos-new

Μαδρίτη, αποστολή
kogasΣυνάντηση με τους (αγαπημένους του) δημοσιογράφους είχε σήμερα ο Τζόρντι Μπερτομέου. Κι αυτή η συνάντηση αφορά στους εκπροσώπους των τηλεοπτικών δικτύων που έχουν δικαιώματα, αλλά και κάποιους λίγους, που επιλέγονται με… άγνωστα κριτήρια. Φυσικά και δεν ήμασταν μεταξύ αυτών.

Βλέπετε, ο Γιωργάκης θέλει να έχει ασφαλές περιβάλλον όταν λέει τα… ωραία του και ενοχλητικές ερωτήσεις (όπως αυτή που του κάναμε το 2007) χαλάνε το μόνιμα σχηματισμένο (ψεύτικο) χαμόγελό του.

Έτσι, λοιπόν, είπε -εν μέσω συγγενών και φίλων– ότι οι ομάδες παίρνουν το 39% των εξόδων του κι η plaza del sol έμεινε στη θέση της, δεν έπεσαν τσιμεντόλιθοι από το παλιό ταχυδρομείο. Δεν είπε πού θα βρει τα έσοδα για την αύξηση των εσόδων των ομάδων, ούτε ανακοίνωσε κάποιον έξτρα χορηγό. Σαν να λέμε, θα τα βάλει από την τσέπη; Και γιατί δεν το έκανε πριν εμφανιστούν στο παιχνίδι οι ΦΙΜΠΑίοι; Αυτά για να μην μας περνά για χαζούς.

Όσο για το υπόλοιπο media briefing, αναφέρθηκε στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, τον οποίο χαρακτήρισε ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Ο Μπερτομέου, που σε άλλες εκφάνσεις του λόγου του υποστήριξε ότι σέβεται τις αποφάσεις των ελληνικών δικαστηρίων, εδώ έκανε υπέρβαση και τις έγραψε στα παλαιότερα των υποδημάτων του.

Του επισημάνθηκε από έναν εκ των ελάχιστων (πραγματικών) δημοσιογράφων (όχι των επιλεγμένων, αυτών με τα τηλεοπτικά δικαιώματα), που βρέθηκαν εκεί και οι τόνοι ανέβηκαν, καθώς -είπαμε- ο Γιωργάκης της Ισπανίας είναι σαν τον δικό μας τον “Γιώργα“, δεν του αρέσει να του λένε όχι. Πρέπει, όμως, να αποφασίσει αν γι’ αυτόν είναι δεσμευτικές οι αποφάσεις των ελληνικών δικαστηρίων (σε αυτήν την περίπτωση ο κ. Γιαννακόπουλος ΔΕΝ είναι ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός), ή όχι.

Για τα υπόλοιπα, που δεν έχουν και ιδιαίτερο ενδιαφέρον, όλο και κάποιος “αγαπητικός” θα έχει γράψει…

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
  • real madrid champion f4 2015

    Όσα δεν είδατε στο F4 (vid)

    Το φάιναλ-φορ της Μαδρίτης ολοκληρώθηκε πριν από μία εβδομάδα, με τη Ρεάλ να επιστρέφει στ…
  • real madrid champion f4 2015

    Απ’ τη Μαδρίτη, με αγάπη

    Πέντε μέρες στη Μαδρίτη, παιχνίδια, meetings, τουρνουά μικρών, clinic, έχεις πολλά να σκεφ…
  • Spanoulis Lojeski Olympiacos Real Madrid

    “Δεν ξέρει να χάνει” (vid)

    Μαδρίτη, αποστολή Η κίνηση του Βασίλη Σπανούλη να πετάξει τη μπάλα στον Ρούντι Φερνάντες λ…
Περισσότερα σε Μαδρίτη 2015

Δειτε επισης

Όσα δεν είδατε στο F4 (vid)

Το φάιναλ-φορ της Μαδρίτης ολοκληρώθηκε πριν από μία εβδομάδα, με τη Ρεάλ να επιστρέφει στ…