“Εθνική υπόθεση”

sfairo printezis

sfairo-printezis

Μαδρίτη, αποστολή
psarakis“Αντιμετωπίζουμε το αδιαφιλονίκητο φαβορί για τον τίτλο, τη Ρεάλ, την οποία σεβόμαστε πολύ. Είναι μια μεγάλη ομάδα ιστορικά και το έχει αποδείξει σε όλες τις διοργανώσεις. Ξέρουμε ότι αυτή η ομάδα χτίστηκε για να πάρει τον τίτλο, παίζει στην έδρα της και στην πόλη της. Όμως εμείς ξέρουμε να αντιμετωπίζουμε ομάδες φαβορί, όπως αποδείχτηκε όχι μόνο στον χθεσινό ημιτελικό, αλλά και σε άλλες περιπτώσεις. Έχουμε την ποιότητα και την εμπειρία, πιστεύουμε στην ομάδα μας”, δήλωσε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στη συνέντευξη τύπου για τον αυριανό (17/5, 21:00) τελικό του φάιναλ φορ της Ευρωλίγκα.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού έπλεξε το εγκώμιο της ισπανικής ομάδας, τονίζοντας: “Η Ρεάλ έχει πολλή ποιότητα, με 2-3 παίκτες σε κάθε θέση. Δεν μπορείς να εστιάσεις σε έναν παίκτη, αλλά πρέπει να είσαι έτοιμος να αντιμετωπίσεις όλη την ομάδα”, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στο τι πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός στον τελικό για να φτάσει στον τίτλο.

“Είναι πολύ σημαντικό να μείνουμε προσηλωμένοι στο πλάνο μας, ό,τι κι αν γίνει στο παιχνίδι, για να ελέγξουμε το ματς. Έτσι μόνο θα έχουμε ελπίδες για τη νίκη”, ανέφερε ο Μακεδόνας τεχνικός.

printezis

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Πρίντεζης κατέστησε ξανά σαφές πως η πορεία του Ολυμπιακού στο φάιναλ-φορ και τα αποτελέσματα του είναι εθνική υπόθεση.

“Έτσι όπως είναι η κατάσταση στη χώρα μας είναι εθνική υπόθεση, ανεξάρτητα από χρώματα, είτε είναι Ολυμπιακός, είτε Παναθηναϊκός. Πολύς κόσμος είναι περήφανος που νικήσαμε το φαβορί στον ημιτελικό. Το μήνυμα στα παπούτσια είναι ένα σλόγκαν μιας εταιρείας που πήρε αυτή την πρωτοβουλία”, δήλωσε ο Έλληνας φόργουορντ.

Όσον αφορά την παρουσία του Ολυμπιακού στον τελικό, τόνισε: “Για μας είναι χαρά να παίζουμε σε ένα ακόμη Final Four κι έναν ακόμη τελικό, ειδικά από τη στιγμή που δεν αρχίσαμε καλά τη σεζόν και είχαμε προβλήματα με αρκετούς τραυματισμούς. Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι χθες και τώρα περιμένουμε έναν μεγάλο τελικό απέναντι στη Ρεάλ, που παίζει πολύ καλά στην έδρα μας. Θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι για να νικήσουμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Ψαράκης
  • real madrid champion f4 2015

    Όσα δεν είδατε στο F4 (vid)

    Το φάιναλ-φορ της Μαδρίτης ολοκληρώθηκε πριν από μία εβδομάδα, με τη Ρεάλ να επιστρέφει στ…
  • real madrid champion f4 2015

    Απ’ τη Μαδρίτη, με αγάπη

    Πέντε μέρες στη Μαδρίτη, παιχνίδια, meetings, τουρνουά μικρών, clinic, έχεις πολλά να σκεφ…
  • Spanoulis Lojeski Olympiacos Real Madrid

    “Δεν ξέρει να χάνει” (vid)

    Μαδρίτη, αποστολή Η κίνηση του Βασίλη Σπανούλη να πετάξει τη μπάλα στον Ρούντι Φερνάντες λ…
Περισσότερα σε Μαδρίτη 2015

Δειτε επισης

Όσα δεν είδατε στο F4 (vid)

Το φάιναλ-φορ της Μαδρίτης ολοκληρώθηκε πριν από μία εβδομάδα, με τη Ρεάλ να επιστρέφει στ…